Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Madzenka 17:00, 07 kwi 2015

A ja głupia w necie kupiłam marne kłacza po 17,99 zł. Takie piekne w LM?
Boskie SOM!
Robertop 17:34, 07 kwi 2015

Karola, byłem niedawno w LM i już mało było. Takich ciemnych nie ma. Większy wybór w Manu ale cena ta wyższa.
Karol99 17:37, 07 kwi 2015

popcorn napisał(a)
Krysiu, jasne! nie ma sprawy Ale ciemnych prawie nie było, najciemniejszy wybrałam ten, czy może być? Jak będą tylko jasne, to kupować?

Baaaardzo ładne.
popcorn 18:35, 07 kwi 2015

Krysiu, ok M wróci z pracy, to skoczę
Madżen, uderzaj do LM Ale widziałam u Ciebie bossskie pełne ciemierniki zza buksikowych kul wyglądające, to na pewno nie kłącza i na pewno dłużej u Ciebie są!

Roberto, a kiedy to niedawno było? Ja byłam w piątek, wiele nie było, ale ze 25 szt na pewno? Ciemnych wcale, te które pokazuję wyżej najciemniejsze. Do Manufaktury może wstąpię, ale dopiero w sobotę, wcześniej nie da rady.

Karol, ano, niebrzydkie

Właśnie wróciłam z miasta z Młodą, byłyśmy autobusem Ale wypas, Młoda się cieszyła - skasowała bilety, nie mogła się zdecydować na którym miejscu usiąść ale ostatni autobus do nas 17.35 i doopa, potem tylko taxi
Robertop 18:54, 07 kwi 2015

popcorn napisał(a)
Krysiu, ok M wróci z pracy, to skoczę
Madżen, uderzaj do LM Ale widziałam u Ciebie bossskie pełne ciemierniki zza buksikowych kul wyglądające, to na pewno nie kłącza i na pewno dłużej u Ciebie są!

Roberto, a kiedy to niedawno było? Ja byłam w piątek, wiele nie było, ale ze 25 szt na pewno? Ciemnych wcale, te które pokazuję wyżej najciemniejsze. Do Manufaktury może wstąpię, ale dopiero w sobotę, wcześniej nie da rady.

Karol, ano, niebrzydkie

Właśnie wróciłam z miasta z Młodą, byłyśmy autobusem Ale wypas, Młoda się cieszyła - skasowała bilety, nie mogła się zdecydować na którym miejscu usiąść ale ostatni autobus do nas 17.35 i doopa, potem tylko taxi

Karola, byłem około 15tej. Kupiłem jednego i dwa w Manu. Zdjecia u mnie. Z tych jaśniejszych to jeszcze kupisz.
popcorn 19:42, 07 kwi 2015

Robert, dzięki za wieści. Dziewczynom chciałam kupić. Do Manufaktury może w sobotę się dokulam, jak jeszcze będzie z czego wybrać :/ to może z jednego super ciemnego bym sobie kupiła
paniprzyroda 20:12, 07 kwi 2015

Ależ się narobiło Chyba na szczęście dla mnie do tych sklepów mam daleko bo też nie oparłabym się takim pięknościom
Robertop 20:13, 07 kwi 2015

popcorn napisał(a)
Robert, dzięki za wieści. Dziewczynom chciałam kupić. Do Manufaktury może w sobotę się dokulam, jak jeszcze będzie z czego wybrać :/ to może z jednego super ciemnego bym sobie kupiła

Daj znać czy udało sie kupić dla dziewczyn. Jak nie, to ja mogę jutro w Manu kupić. Mieszkam niedaleko.
popcorn 20:52, 07 kwi 2015

Mariolko, właśnie wróciłam z LM, szkoda że nie napisałaś wcześniej, w końcu punkt przerzutowy mamy Zostało 7 sztuk, policzyłam. Jak chcesz, to jutro/pojutrze jeszcze skoczę? Ew. w sobotę zajrzę do manufaktury (ale tam są te ciut droższe).

A miałam nie zmieścić więcej ciemierników z tej okazji 3 taczki trawnika wywiozłam

Roberto, dzięki, Dziewczynom kupiłam.

pozdrawiam!!
Kasya 20:58, 07 kwi 2015

W zeszlym roku chyba sie spóznilam na akcje ciemiernikową bo pierwszy raz slysze o nich w tym roku