Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) » Edycja postu

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Krys 21:07, 07 kwi 2015

Bogdzia 21:36, 07 kwi 2015

Karola buziaki za zakup, dla Roberta również za dobre checi. Dziekuje, ale myślę że Anita nie bedzie wczesniej niz w niedzielę . A może jakies spotkanie zrobimy bo takie przecież były plany na po swiętach???
Robertop 21:38, 07 kwi 2015

Może spotkanie w niedziele? Ma być już dużo cieplej. Karola, pokaz jake wybrałaś Ciemierniki dla dziewczyn.
Luiza 21:39, 07 kwi 2015

Przypominam o spotkaniu u mnie już niedługo!!!
Robertop 21:40, 07 kwi 2015

Bogdzia napisał(a)
Karola buziaki za zakup, dla Roberta również za dobre checi. Dziekuje, ale myślę że Anita nie bedzie wczesniej niz w niedzielę . A może jakies spotkanie zrobimy bo takie przecież były plany na po swiętach???

Bogdziu, mieszkam niedaleko LM i jak będziecie coś chciały zawsze mogę podjechać.
Mala_Mi 21:49, 07 kwi 2015

rozark napisał(a)

W moim są i białe tylko pojedyncze, i różowe pojedyncze po niecałe 14 zł. A pełny kupiłam po niecały 24 zł, było z 5 kolorów .

Udało mi się wyrwać i być o 20,50 w LM.. i co?????? I kaczki sikają...
Żadnych ciemierników...
Ale się wkurzyłam...

Oglądam Twoje.. i obejrzałam u Renaty... i szlag mnie trafił.
Bogdzia 21:58, 07 kwi 2015

Robertop napisał(a)

Bogdziu, mieszkam niedaleko LM i jak będziecie coś chciały zawsze mogę podjechać.

Dzięki , bede pamiętała. Spotkanie jak najbardziej w sobotę lub niedzielę jestem chętna. O Kasi oczywiście pamiętamy.
Pszczelarnia 22:01, 07 kwi 2015

W LM we Wro. były po 22 złotego, zostały 2. I magnolia Rustica Rubra. Dobrze jest czasami się w porę wybrać.
Madzenka 06:43, 08 kwi 2015

popcorn napisał(a)
Krysiu, ok M wróci z pracy, to skoczę
Madżen, uderzaj do LM Ale widziałam u Ciebie bossskie pełne ciemierniki zza buksikowych kul wyglądające, to na pewno nie kłącza i na pewno dłużej u Ciebie są!

Roberto, a kiedy to niedawno było? Ja byłam w piątek, wiele nie było, ale ze 25 szt na pewno? Ciemnych wcale, te które pokazuję wyżej najciemniejsze. Do Manufaktury może wstąpię, ale dopiero w sobotę, wcześniej nie da rady.

Karol, ano, niebrzydkie

Właśnie wróciłam z miasta z Młodą, byłyśmy autobusem Ale wypas, Młoda się cieszyła - skasowała bilety, nie mogła się zdecydować na którym miejscu usiąść ale ostatni autobus do nas 17.35 i doopa, potem tylko taxi

Karolina wspomniane ciemierniki sa zakupione na Gardeni, dorodne sadzonkim po 15 i 30 zł. Na kwitnienie klaczy z internetu przyjdzie mi kilka lat poczekac.... Obym sie myliła,...
popcorn 07:57, 08 kwi 2015

Ania, zawsze mogę Ci kupić i jeśli nie u Bogdzi zostawić, to wysłać! Wczoraj wieczorem zostało jeszcze 7 sztuk...
Co do spotkania, u mnie poczęstunek regeneracyjny, mieliśmy objechać łódzkie i okołołódzkie szkółki, więc niedziela chyba odpada? Może następna sobota 18.04?

Ewo, cieszę się że Ci się udało Madżen, piękne te gardeniowe cuda!! Te maluchy jednak dość szybko się zbierają, dostałam od Anity siewkę 2 lata temu i w tym roku zakwitła Ale nadal to jest raptem 1 kwiatek na krzyż plus 2 liście...
idę cyknąć fotki Ciemierników dla Dziewczyn, wstawię Wam w wątkach!

miłego dnia!