Renia, trawy niewykopane, wiec spokojnie - odbiór własny w dogodnym terminie, najlepiej asap, ale tak żebyś miała kiedy posadzić

Ostrzegam ze po zimie jeszcze się nie zebrały i trzeba je z suchego wyskubać. No i wykopanie trochę trwa, wiec daj cynka żebyś miała gotowe, albo łopata w dłoń
Roberto, zapraszam po krzaczki, ile? Wszystkie?

(kilkanaście jest do wykopania)
Mariolko, swoje wszystkie ciemierniki wsadzam teraz ze skorupkami, Rodzice na mnie dziwnie patrzyli kiedy po świątecznym śniadaniu pozbierałam nadające się skorupki i zabrałam ze sobą

hihi
Bożenko, żaden problem! Stres? Przed każdym spotkaniem się denerwuje
Renia, koniecznie daj znać, zapraszam!
Aniu, słuszna uwaga! O tym nie pomyślałam, pewnie dlatego ze trawy a zwłaszcza ML specjalnie ochoczo nie przyrasta
Milego dnia!
Spędziłam godzinkę buszując po bazarku, jestem super zadowolona - u pana od książek zdobyłam kolejne 3 numery komiksów Thorgala (10 zł za 3 szt, na allegro za szt ceny zaczynają się od 10 zł plus wysyłka)- sama mam prawie komplet (została mi fascynacja z dzieciństwa), zbieram dla chrześniaka
Byla cudna spora rzeźba (ale 90 zl) z mielonki granitu z czymś, ok 6-70 cm wysokości, 2 splecione postacie (tylko zarys ciała plus głowy). Szkoda ze nie kupiłam, a teraz nie mam się już czym wrócić na targ
Byla tez cudna szklarenka, misterna robota ala ogród botaniczny kensington (od razu z ich szklarnia mi się skojarzyła), ale zbyt wymuskana, 70 zl, nie miałabym z nia co zrobic ani miejsca wyeksponowanego na nią nie mam...
no i jakby tam pochodzić, to by się coś znalazło jeszcze, ale na szczęście nie mam czasu, trzeba pracować

hihi