Witam po zimie.
Bo to już chyba wiosna co nie??????
Ja patyki rozchodnika wycięłam jeszcze w grudniu, bo mnie denerwowały, a zielone rozetki już wtedy wyrosły.
Potwierdzam brzoz nie należy ciać bo tego nie lubią i można je zdeformować. Najlepiej wygladaja w naturalnym stanie. Zwlasza nie radzę ciąć gałęzi starszych niz 2 letnie, bo będa straszyć kikutami.
Ja wycinałam gałezie aby wyrownać rozkrzewienie dwóch starych brzoz pendula z nowymi nabytkami. Trzeba to robic jednak bardzo rozważnie i umiejętnie aby nie oszpecić tych drzew.
Czytam ze temat przewodni Wiosnnnna u mnie tez wczoraj wiatr i deszcz ulewny dziś wiatr bez deszczu póki co i słońce sie nieśmiało budzi i widziałam u Renatkimamy gałązki forsycji w domu rozkwitnięte ale widok jeeeju Wiosno przyjdź !!! buziaki na dziś
Ewa ty w zeszłym sezonie kupowałaś kule z cisa na pniu w szkółce od polinki. I jeśli to te które pokazujesz na wrzosowej rabacie to piękne!!!!! Czy możesz mi napisać na priv konkrety?
Ps. Ja tam byłam po choiny i tak sobie nimi głowę nabiłam że nic innego nie widziałam.