Właśnie przed te cisy chciałam coś niekwitnące.u mnie morning light nie kwitną ale giganteus i grecki tak.a lipa mialagalezie tak od metra teraz jest trochę podkrzesana.
Witam i ciesze się z nowych bywalców kopie sama bo M kontuzjowany i przygotowuje mu "front robót" rurki na szczęście skręcać może a nie ego kopania nie nietak dużo bo to tylko część ogrodu i bez nawadniania trawnika
Pytałam, bo ja bym ją podkrzesała jeszcze bardziej - jak kostka z liści urośnie duuża, to będzie nieproporcjonalna w stosunku do wysokości pnia
Zapomniałam napisać - super nowoczesny domek
Podziwiam za samodzielne wykonywanie nawodnienia - ciężka praca wykopaliskowa
Podziwiać za nawadnianie będzie można gdy woda nim popłynie... pierwsza gałąź lipy zaczyna się na 1,3 m a kostka ma mieć 2x2 - tez chciałam wyższą te nogę, ale musiałabym obciąć jej teraz największą z gałęzi i troszkę mi szkoda...
A to jest ciąg grabów o którym pisałam - na jego końcu miscant i cisy. tu w czasie powstawania - teraz przed hortensjami jest bukszpanowy żywopłocik, a za nim tulipany exotic empire, pod grabami w tym sezonie chce dostadzic trawy - prawdopodobnie turzyce gold fountaine bo cała ta rabata ma być limonkowa
przyszłam się przywitać
Pięknie się zapowiada Twój ogród.
Szczególnie zaimponował mi odręcznie wykonany szkic i plan ogrodu, aż się zawstudziłam, że ja tak nie robię....
Dom - moje klimaty.... i rabata frontowa miód-malina.
Witam i dziękuje za pochwały choć te rysunki to nie wiem czy warte są pochwał i to nie plan ogrodu a jedynie niewielkiego fragmentu - całego ogrodu narysować bym nie umiała Zapraszam częściej