Zdjęcia bukszpanów z plantacji pod Wrocławiem (może jeszcze komuś się przyda) to z ubiegłego roku.na ostatnim zdjęciu obwódka z sadzonek. Reszta później bo nieczasowa jestem...
Hej fajny ogród tworzysz . Dojrzałam trawy ale nie wiem czy one są w 1 sezonie po posadzeniu? Gdybyś mogła to wrzuć mi to zdjęcie jak się rozrosła po połowie sezonu. I jak możesz powiedz mi jakie jeszcze brałaś u niego? Morning Light? Stipę jakąś ? Ciekawa jestem jak u Ciebie rosną?
Tam gdzie Hameln jest jeszcze zielone (między bukszpanami) to jakieś 2 miesiące od posadzeniu.tam gdzie są juz suche to aktualne fotki (ok 8 miesięcy po posadzeniu). Ja kupuje trawki u Pana Trawki osobiście i On ma należy sadzonki głównie ale w bardzo niskich cenach i tak rozrasztaja się bardzo szybko.mam od Niego wszystkie trawy: miscant Ml i Gracki,turzyce Ich Dance,Frosted Curls,Ewerest,Stipy, kostrzewa,Chakone,rozpadnie Littel Bunny i Hameln... Bardzo polcam i witam u mnie
Hej, ślicznie u Ciebie, ogrodzenie jakby moje ciekawie zagospodarowałaś skarpę wokół domu
fajny plan na kącik wypoczynkowy, zaznaczam twój wątek i będę zaglądać
Moja dzisiejsza wyprawa nieogrodowa miała bardzo ogrodowy koniec-oto moja zdobycz-70 cm średnicy! Trochę brakuje jeszcze do idealnej kuli ale kwestia czasu