Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 18:14, 25 sty 2016

Margo napisał(a)
Przejrzałam z zainteresowaniem całą dyskusję, zwłaszcza info o świdośliwie.
Mam do wycięcia pigwogruszę, bo nie zachwyca mnie smakiem owoców, i na jej miejsce chcę posadzić własnie świdosliwę, podobno ma smaczne owoce. CZy zdecydowałaś się na jakąś konkretną odmianę ? Bo troche się pogubiłam w tej obszernej dyskusji...

Lamarca chyba zwana lucjanka o owocach nic nie powiem bo u mnie to bedzie tylko "efekt uboczny" ,ale jesli beda smaczne to tym bedzie milej
Juzia 18:21, 25 sty 2016

Gratulejszyn!
Będzie nowy wątek na dniach?
nawigatorka 18:34, 25 sty 2016

Juzia napisał(a)
Gratulejszyn!
Będzie nowy wątek na dniach?

Dzieki.no co Ty.co to jest 1000 stron
Kasya 18:38, 25 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

Lamarca chyba zwana lucjanka o owocach nic nie powiem bo u mnie to bedzie tylko "efekt uboczny" ,ale jesli beda smaczne to tym bedzie milej

nie nastawiaj sie na owoce lamarckiej bo sa dosyc suche, czuc pestki, lekko slodkie ale nic specjalnego, zostawiam ptakom
duzo smaczniejsze ma krzaczek swidosliwy ale odmiany nie znam
nawigatorka 18:42, 25 sty 2016

Kasya napisał(a)

nie nastawiaj sie na owoce lamarckiej bo sa dosyc suche, czuc pestki, lekko slodkie ale nic specjalnego, zostawiam ptakom
duzo smaczniejsze ma krzaczek swidosliwy ale odmiany nie znam

Nie nastawialam sie
jankosia 18:47, 25 sty 2016

Dobrze że już podjęłaś decyzję bo mi telefon się zaczął grzać. A jak się okaże że Danusia napisze artykuł, wrzuci fotki i u ciebie burza zacznie się na nowo? W każdym bądź razie chwała ci za tą dyskusję... Stojąc z boku i podczytując postanowiłam zakupić trzy sztuki świdośliwy lamarckiej A co Se będę żałować
nawigatorka 18:56, 25 sty 2016

jankosia napisał(a)
Dobrze że już podjęłaś decyzję bo mi telefon się zaczął grzać. A jak się okaże że Danusia napisze artykuł, wrzuci fotki i u ciebie burza zacznie się na nowo? W każdym bądź razie chwała ci za tą dyskusję... Stojąc z boku i podczytując postanowiłam zakupić trzy sztuki świdośliwy lamarckiej A co Se będę żałować

Ciesze sie ze telefon przetrwal.ja raczej zdania nie zmieniam w wiec spokojnie a jak Wy bedziecie mieli ochote podyskutowac to zapraszam.a gdzie kupisz?
jankosia 18:59, 25 sty 2016

Gdziekolwiek, dużo tego jest. Nawet w takim naszym wiejskim ogrodniczy mieli w zeszłym roku, tylko muszę się upewnić że to ten gatunek Ty możesz mieć problem szukając w większym rozmiarze, mi starczą takie 1,5
nawigatorka 19:14, 25 sty 2016

jankosia napisał(a)
Gdziekolwiek, dużo tego jest. Nawet w takim naszym wiejskim ogrodniczy mieli w zeszłym roku, tylko muszę się upewnić że to ten gatunek Ty możesz mieć problem szukając w większym rozmiarze, mi starczą takie 1,5

Poszukiwania juz zaczelam dzieki
siakowa 19:25, 25 sty 2016

To dziś po raz kolejny gratuluję tym razem podjecia decyzji hihi wybredna Kasia głosowała za swidosliwa