Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:32, 09 lut 2016

Hmmm mus sie dowiedziec.dla innych opryskow pamietam wazne 6 godzin ale z miedzianem nie wiem.
Anda 22:34, 09 lut 2016

Miedzian ma działanie kontaktowe.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
nawigatorka 22:34, 09 lut 2016

U mnie zapowiadaja w nocy 0 albo -1.jedynie jeden raz -5.mi ogrodowo wiekszej roznicy to na razoe nie robi ale M nie chce ryzykowac i murowanie wstrzymane.
nawigatorka 22:35, 09 lut 2016

Anda napisał(a)
Miedzian ma działanie kontaktowe.

Czyli d... jeszcze raz?
blyxa 22:39, 09 lut 2016

nawigatorko i lindsay80 - łączę się z Wami w bólu odnośnie tematu szkolnego. U mnie w teorii jest dylemat czy pierwsza klasa czy zerówka, bo w praktyce szkołę już wybrałam i będzie pierwsza klasa. Teraz tylko się stresuję, czy ta pierwsza klasa będzie, czy dzieci wystarczy.
Nie ważne jakie były cele i zamiary - ogromny bałagan zrobiono i tyle Decyzję trzeba podjąć, a podstaw programowych cały czas brak - nawet gdyby człowiek chciał się zastanawiać, czy dziecko da rade z materiałem, to nie wiadomo czego i jak będą uczyli.

W ramach świętowania wiosny, zryłam dziś kolejny kawałek przedpłocia i poprawiałam to, co panowie od oświetlenia zepsuli. Ze 100 krokusów, które posadziłam jesienią (dokładnie w miejscu, gdzie kopali rów koparką dwa miesiące pżóniej) znalazłam 4.Cóż, mogę płakać, ze całą robotę diabli wzięli albo się cieszyć, że choć 4 ocalały
DO ogrodu nie wchodzę, bo wrzosy na mnie krzyczą, ze mam je teraz, zaraz poprzycinać. A tu cały internet mówi, ze dopiero w kwietniu Nie wytrzymam
Anda 22:40, 09 lut 2016

Jest trudno rozpuszczalny we wodzie, wiec jeśli go nie zmyło to jest.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
nawigatorka 22:40, 09 lut 2016

Czytam ze opad 20-25 mm deszczu zmywa miedzian i trzeba powtórzyć wtedy.
Anda 22:42, 09 lut 2016

nawigatorka napisał(a)
Czytam ze opad 20-25 mm deszczu zmywa miedzian i trzeba powtórzyć wtedy.

Wiosną dużo pada, popryskasz sobie jeszcze
nawigatorka 22:43, 09 lut 2016

blyxa napisał(a)
nawigatorko i lindsay80 - łączę się z Wami w bólu odnośnie tematu szkolnego. U mnie w teorii jest dylemat czy pierwsza klasa czy zerówka, bo w praktyce szkołę już wybrałam i będzie pierwsza klasa. Teraz tylko się stresuję, czy ta pierwsza klasa będzie, czy dzieci wystarczy.
Nie ważne jakie były cele i zamiary - ogromny bałagan zrobiono i tyle Decyzję trzeba podjąć, a podstaw programowych cały czas brak - nawet gdyby człowiek chciał się zastanawiać, czy dziecko da rade z materiałem, to nie wiadomo czego i jak będą uczyli.

W ramach świętowania wiosny, zryłam dziś kolejny kawałek przedpłocia i poprawiałam to, co panowie od oświetlenia zepsuli. Ze 100 krokusów, które posadziłam jesienią (dokładnie w miejscu, gdzie kopali rów koparką dwa miesiące pżóniej) znalazłam 4.Cóż, mogę płakać, ze całą robotę diabli wzięli albo się cieszyć, że choć 4 ocalały
DO ogrodu nie wchodzę, bo wrzosy na mnie krzyczą, ze mam je teraz, zaraz poprzycinać. A tu cały internet mówi, ze dopiero w kwietniu Nie wytrzymam

Temat szkolny wywoluje u mnie frustracje....brrrr nasza corka juz dwa razy wlasciwie przerobila material zerowki.teraz bedzie trzeci rok.a i tak nie ma pewnosci czy za rok jako 6 latka bedzie mogla pojsc do szkoly...

Co do cebul to moze gdzies sie odnajda jednak...szkoda by byla.oj niekulturalne masz te wrzosy
nawigatorka 22:44, 09 lut 2016

Anda napisał(a)

Wiosną dużo pada, popryskasz sobie jeszcze

20 mm to nie maly opad.jutro zobacze na deszczomierzu