Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Makao_J 20:09, 10 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Zamknelam temat wiec juz nic nie pisze

Dlatego pisałam szkoda gadać, hihi
polinka 22:34, 10 lut 2016

Czytam, że otrząsnęłaś dzisiaj darń? Ja wywiozłam równe 780 kg ziemi i gruzu na wysypisko
blyxa 22:46, 10 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Ja nie umiem byc cicho wole walczyc z wiatrakami i byc niewygodną

No i czemu Cię nie ma w klasie mojego dziecka, he?

Ja dziś skończyłam robotę przed płotem. Jeszcze za miesiąc posiać trawę i jako tako powinno być. Chyba, ze trawa nie urośnie, bo przez te wykopki wszędzie żółty piach na wierzchu.
Jutro z rana robię napad na ogrodniczy - jakieś nasionka w końcu mi się od życia należą
nawigatorka 22:47, 10 lut 2016

polinka napisał(a)
Czytam, że otrząsnęłaś dzisiaj darń? Ja wywiozłam równe 780 kg ziemi i gruzu na wysypisko

Nie tylko dzis.i jeszcze troche tego mam.i smiem twierdzic ze tez co najmniej tyle przeszlo przez moje rece mu darn wywozimy na lokalna dawna zwirownie,ktore ma byc zasypana.
Pamietam jak napelnialismy ziemia nasze warzywne skrzynie-rowne 80 taczek weszlo.czekam zatem na fotki tych ciezkich prac u Ciebie
nawigatorka 22:49, 10 lut 2016

blyxa napisał(a)

No i czemu Cię nie ma w klasie mojego dziecka, he?

Ja dziś skończyłam robotę przed płotem. Jeszcze za miesiąc posiać trawę i jako tako powinno być. Chyba, ze trawa nie urośnie, bo przez te wykopki wszędzie żółty piach na wierzchu.
Jutro z rana robię napad na ogrodniczy - jakieś nasionka w końcu mi się od życia należą

Bo takich niewielu
Moze jakims kompostem zasil ziemie przed siewem a bedzie dobrze.napad wskazany tylko zaplac
inag 00:49, 11 lut 2016

Przecztałam, nadrobiłam i powiem Ci tylko że teraz mam doła, ze ja pracą w ogrodzie jeszcze sobie w tym roku rąk nie skalałam...
nawigatorka 07:34, 11 lut 2016

inag napisał(a)
Przecztałam, nadrobiłam i powiem Ci tylko że teraz mam doła, ze ja pracą w ogrodzie jeszcze sobie w tym roku rąk nie skalałam...

Czyli niepokalana jestes nie to co ja
Masz moja droga juz piekny gotowy ogrod,juz swoje przekopalas. A ja juz kopie bo prac jeszcze sporo a eM marzy o sezonie bez murowania...
siakowa 09:09, 11 lut 2016

poczytałam o szkole, o otrząchaniu o zmytym miedzianie więc lecę dalej i pozdrówki zostawiam
polinka 18:52, 11 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Czyli niepokalana jestes nie to co ja
Masz moja droga juz piekny gotowy ogrod,juz swoje przekopalas. A ja juz kopie bo prac jeszcze sporo a eM marzy o sezonie bez murowania...

Ja bez kilofa

Kopiesz dalej czy otrząsasz??
Weekend nawet fajny zapowiadają to pewnie będziecie murować
nawigatorka 20:24, 11 lut 2016

siakowa napisał(a)
poczytałam o szkole, o otrząchaniu o zmytym miedzianie więc lecę dalej i pozdrówki zostawiam