Asiu a czego skubać a nie ciąć ID ?
Skubać tylko to co żółte,czy całe porażone listki?
To gdzie i której spotykamy sie w niedziele
Super! Lista się wydłuża. Przypominam o spotkaniu o godz. 12 w kawiarence w pawilonie 5 na antresoli. Ewa przypominała też u Przemka
Oświeć mnie... W sobotę czy niedzielę jest spotkanie na Gardenii? Bo ja ciągle o sobocie myślę... Lecę sprawdzić Edit Z sobotę? Obym tylko nie zapomniał orlika z auta wyjąć A jutro podlać
Jedzies z dzieciami? czy kolejhy ogrodowy wypad we dwoje?
Sobota! Jestem dziś mega zmęczony (ciężko jest lekko żyć ), ale tyle chyba zrozumiałem w wątku 27 luty
Dzis sprawiedliwosci musialo stac sie za dosc i u mnie nie padalo a nawet troche slonca bylo. dokonczylam czyszczenie pasa pod rabate z annabell i hameln. a gdyby ktos wyrzucal u siebie annabel to chetnie przygarne Kolejne kupy darni czekaja zatem na wywiezienie. Ale jeszcze bede kopala pod brzozami wiec troche jeszcze tego bedzie. Poszalalam i wysialam tez koper i pietruszke w zielniku. Podgladalam tez rośliny w przechowalniku.jarzminki pod stroiszem maja zielone liscie,beatlesy calkiem zielone,tulipany maja po kilka dobrych centymetrow.czosnki wychodza. Roze maja juz rozowe pąki...