Asiu, chyba brak mi asertywności. Z pokorą przyjęłam krytykę wielu istniejących rozwiązań w moim domu, oraz znajdujących się w nim materiałów wykończeniowych Trudno mi się tylko pogodzić, że mam dokonywać wyboru pomiędzy witryną a kominkiem, bo komoda, koło której zmieścić się może witryna, nie może być przesunięta, bo musi stać w osi stołu i umieszczenie witryny z komodą na jednej ścianie powoduje, że meble są "ustawione jak w sklepie meblowym" Lamp jeszcze nie kupiłam, ale wyraźnie podałam nazwy tych, które wybrałam - czarnych. A mam zaprojektowane białe, które do orzechowo-czarnych mebli jakoś mi nie leżą. Wszystko to jest kwestią gustu, ale zawsze myślałam, że projektanci biorą pod uwagę potrzeby i upodobania klienta...
Ultranowocześnie to u mnie nie będzie ale powiedzmy nowocześniej niż tzw "Ludwik". Dziękuję Ci za dobre słowo
Asiu, sorrki!
Kończę temat i mam nadzieję powrócić do niego w swoim wątku podczas remontu
Ja czasem wustepuje w roli nie tyle architekta co dekoratora ale zazwyczajvdotadzam ludziom,ktorzy nawrt nie potrafia stwierdzic co im sie podoba a co nie.to dopiero jest kosmos zeobic cos co im odpowiada
Sama nigdy nie posluchalabym czyjegokolwiek zdania jesli chodzi o wnętrza.
Gdzie masz instrukcję z tymi jajami? Bo muszę się w gazę zaopatrzyć i pewnie jakiś klej, ale co i w jakich proporcjach mi uciekło - chyba je sobie machnę