Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

amelia_b 23:34, 26 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
ale polecam bo to pyszne ciasta i proste.ale ja mam slabosc do kruchego ciasta...
kruche to ja uwielbiam,a w szczególności w tarcie tatin
nawigatorka 23:35, 26 mar 2016

amelia_b napisał(a)
kruche to ja uwielbiam,a w szczególności w tarcie tatin
ja tez.esencja lata.mniam...jeszcze chwilke i bedzie
Sebek 23:37, 26 mar 2016

Moja Mama na święta takiego szału kuchennego dostaje, że lepiej się spytaj czego nie będzie u mnie na święta... Ze słodkich jest ciasto cappuccino, sernik, jakieś z bakaliami, mazurek, rurki z kremem, o babkach nie wspominam A potem się dziwi, że pierwsze co robię po świętach w Katowicach to na siłownię lecę
amelia_b 23:37, 26 mar 2016

nawigatorka napisał(a)

W mazurku zazwyczaj piecze sie tylko spod ale jesli piekarnik felerny to lepiej go naprawic
Myślę że to termostat, a piekarnik to bym chętnie wymieniła
nawigatorka 23:43, 26 mar 2016

Sebek napisał(a)
Moja Mama na święta takiego szału kuchennego dostaje, że lepiej się spytaj czego nie będzie u mnie na święta... Ze słodkich jest ciasto cappuccino, sernik, jakieś z bakaliami, mazurek, rurki z kremem, o babkach nie wspominam A potem się dziwi, że pierwsze co robię po świętach w Katowicach to na siłownię lecę
czyli po polsku ale ja i tak schabowego wole choc na swieta piers z gesi bedzie.po nich tez silownia wskazana
nawigatorka 23:44, 26 mar 2016

amelia_b napisał(a)
Myślę że to termostat, a piekarnik to bym chętnie wymieniła
my niedawno wiatrak termoobiegu wymieniliśmy.a jeszcze cos mu dolega?
jankosia 23:44, 26 mar 2016

Przestańta, kruche ciasto jest moim ulubionym... Mmm... Zwłaszcza jak jest ciepło to z lekką masą budyniową i toną owoców. Ale jak zimno to też nie pogardzę Wtedy z kajmakiem i orzechami... czekoladą albo kajmakiem i słonymi orzeszkami... A jak człowiek glodny to z łososiem i szpinakiem, serami rozmaitymi... Ech, wiem dlaczego ja tak o jedzeniu. Bo ja świąt nie robię to i smakołyków nie podjadam Jedno ciasto raptem zrobiłam i babeczki I teraz głodna jestem Coś bym z tych ogrodowiskowych dań popróbowała teraz
nawigatorka 23:46, 26 mar 2016

jankosia napisał(a)
Przestańta, kruche ciasto jest moim ulubionym... Mmm... Zwłaszcza jak jest ciepło to z lekką masą budyniową i toną owoców. Ale jak zimno to też nie pogardzę Wtedy z kajmakiem i orzechami... czekoladą albo kajmakiem i słonymi orzeszkami... A jak człowiek glodny to z łososiem i szpinakiem, serami rozmaitymi... Ech, wiem dlaczego ja tak o jedzeniu. Bo ja świąt nie robię to i smakołyków nie podjadam Jedno ciasto raptem zrobiłam i babeczki I teraz głodna jestem Coś bym z tych ogrodowiskowych dań popróbowała teraz
z orzechami i kajmakiem i czekolada u mnie
Tarty latem tez pieke ciagle.przepisy mamy pewnie te same.a w poniedziałek "Twoja" piers gesi robie
amelia_b 23:55, 26 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
my niedawno wiatrak termoobiegu wymieniliśmy.a jeszcze cos mu dolega?
Tak,nie mogę go doszorować, denerwuje mnie strasznie
jankosia 00:13, 27 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
z orzechami i kajmakiem i czekolada u mnie
Tarty latem tez pieke ciagle.przepisy mamy pewnie te same.a w poniedziałek "Twoja" piers gesi robie

Teraz to dołożyłaś do pieca. Spadam stąd bo zaraz się poślinię Przekładam ciasto i spać - naryłam się dzisiaj w ogrodzie to mi się należy
Wszystkiego najlepszego na Święta. Pięknej pogody przede wszystkim