Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 08:33, 02 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
muchy straszne są u mnie na dole w lecie nie da się tarasu otworzyć, co roku sobie obiecuję że siatki zrobię i lato mi schodzi i nie ma
my mamy otwarta przestrzen wiec muchy sa wszedzie
nawigatorka 08:33, 02 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)
A u mnie muchy łapią koty, więc mam muchy żywe, rozgniecione na oknach i zjedzone
a jesli sie kotow nie lubi...
Kacha123 08:41, 02 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
a jesli sie kotow nie lubi...

Nie polecam kotów na muchy, bo to mało ekonomiczny "lep". Bardziej chodziło mi o to, że poza żywymi muchami można mieć jeszcze upaćkane okna od rozgniatanych much
lindsay80 08:47, 02 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)

Nie polecam kotów na muchy, bo to mało ekonomiczny "lep". Bardziej chodziło mi o to, że poza żywymi muchami można mieć jeszcze upaćkane okna od rozgniatanych much

Brzmi fatalnie, a wygląda pewnie jeszcze gorzej.
Też mi się wydaje, że na muchy moskitiery tak do końca nie pomogą.
leon60 09:16, 02 kwi 2016

jeśli mucha nie wpadnie drzwiami to oknem z siatką na pewno nie da rady mam zwykłe klejone na rzep i komara ani muchy nie przepuści
kot ma muchy padłam
Zielona 09:33, 02 kwi 2016

Asia - moi znajomi mieszkający w podobnym miejscu do Ciebie kupują feromony na muchy. Wieszają taki ogromny pojemnik w najdalszym kącie działki - u Ciebie pewnie w okolicy wierzb - i wszystkie muchy pędzą tam jak szalone...

Feromony dla much mają zapach... padliny... No ale... w domu much nie ma...
Kasia73 09:51, 02 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)

Ja też nie polecam kotów na muchy kot owszem złapie piewszą czy drugą muchę ( a jaki pokaz przy tym zrobi), ale trzecia i kolejne są mu już zupełnie "lotto", bo kot jest zmęczony

amelia_b 09:55, 02 kwi 2016

Zielona napisał(a)
Asia - moi znajomi mieszkający w podobnym miejscu do Ciebie kupują feromony na muchy. Wieszają taki ogromny pojemnik w najdalszym kącie działki - u Ciebie pewnie w okolicy wierzb - i wszystkie muchy pędzą tam jak szalone...

Feromony dla much mają zapach... padliny... No ale... w domu much nie ma...
w ogrodzie zapach padliny? To ja już wolę z klepką co wieczór latać
inag 10:07, 02 kwi 2016

Na zapach padliny też bym się chyba nie zdecydowała
Moje koty również łapią muchy ale tak jak napisała Kasia73 przy trzeciej już dają za wygraną
siakowa 10:24, 02 kwi 2016

A ja wam powiem ze mi muchy wlatuja przez komin wentylacyjny i brzecza w okapie jak nie jest wlaczony...jakby je orzycigal zapach z kuchni....muchyy to masakra zwlaszcza wieczorem jak chca sie koniecznie usiasc na tobie....i ten obsmarowany sufit w kropki....