Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

lindsay80 23:22, 19 kwi 2016

Wow, następny front robót już masz? Przy serbach skończyłaś? Masz kobieto kupę siły jak tymi kraweznikami tak obracasz
nawigatorka 07:18, 20 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)
Widzę, że córcia po mamusi prace ogrodowe ma we krwi - hihihi! Taki bałagan, to nie bałagan - to twórczość!

Tworczosc radosna corka z kadru nie chciala zejsc i tak jak zdjec nie lubi tak nagle polubila dla tego zdjecia
Czy prace w ogrodzie lubi? Jak kazde dziecko raczej zabawe w ogrodzie.a dzis ma piate urodziny...
Juzia 07:21, 20 kwi 2016

Roboty nie zazdroszczę...ale efekty już widać, że będą super!

Macham
nawigatorka 07:31, 20 kwi 2016

ivo napisał(a)
O teraz to pokazałaś konkret! Super i córcia pomaga . Mała nawigatorka Z tej perspektywy jeszcze nie widziałam żadnego ujęcia. Pięknie będzie i to już niedługo . Wpraszam się na wiche !
chyba terminatorkato naroznik wglebnika.zapraszam zapraszam przy ognisku wmiesci sie swobodnie 12 osob.a i wiecej da rade
nawigatorka 07:40, 20 kwi 2016

blyxa napisał(a)

Cudny cytat
Szczególnie w kontekście wklejania zdjęć wnętrz i ściemy jaka panuje na blogach wnętrzarskich

Kto by tam chleb z czekoladą jadał. U nas tylko naleśniki
A słodkości to się niestety dzieci poza domem nauczyły jeść. Gdyby polegały jedynie na tym, co matka mówi - to by do dziś żyły w przekonaniu, ze cukierki to trucizna, a zjedzenie lizaka oznacza śmierć w męczarniach

Na szczęście jak się w domu cukru i słodyczy nie je - to drobna kostka czekolady czy mały żelek potrafi sprawić wielką radość a krzywdy dużej nie uczyni

Ten cytat wisi u mnie w wiatrolapie,
Nasze dzieci jedza słodycze ale nutelli akurat nie.i mysle ze jak na razie konsystencja tez by im nie odpowiadala.
beta 07:48, 20 kwi 2016

Asiu...już wiem że będzie cudnie...robota ciężka fizycznie, to fakt...sama niejednokrotnie wykonuje mało babskie zajęcia...no , ale tak trzeba jak się wszystko własnymi ręcami chce zrobić...a na dodatek ja chytra jestem
pozdrawiam
nawigatorka 08:08, 20 kwi 2016

Kasya napisał(a)
Fajnie. A pokaz jakiś plan całości
mysialabym narysowac a elascieie znalezc rysunej postaram sie cos dzis zamiescic
nawigatorka 08:10, 20 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
A to już skończyłaś krawężniki przy rabacie z serbami układać? ja to aż się boję wieczorami do Ciebie zaglądać,nigdy nie wiadomo co przez cały dzień zmajstrowałaś fakt,pięknie będzie,a córcie lubią w teczce jeździć? Moja mała uwielbia
nie boj sie.kraweznik na serbowej położony ale musumy dowiezc sporo ziemi by rosliny bylo zza niego widac taki tam mamy dol.moze w weekend.dzis bedzie spokojniej
Moje jezdzily jsk byly male.teraz jezdza swoja
nawigatorka 08:11, 20 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)
Wow, następny front robót już masz? Przy serbach skończyłaś? Masz kobieto kupę siły jak tymi kraweznikami tak obracasz
widzialas mnie.drobinka to nie jestem
Roslin pod serby jeszcze nie mam wiec musi wszystko poczekac.zreszta jeszcze ta ziemia... grontow robot u nas kilka.przeciez jeszcze scianny nieotynkowane.
nawigatorka 08:12, 20 kwi 2016

Juzia napisał(a)
Roboty nie zazdroszczę...ale efekty już widać, że będą super!

Macham
tak myslisz? Macham