Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 21:20, 20 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
No ciekawe co dziś porabiasz?

świetuje urodziny pierworodne no dobra, kilka krawężników tez wkopałam
nawigatorka 21:21, 20 kwi 2016

MirellaB napisał(a)

Polecam wątek "Ogród mały ale pojemny". Tam w przedogródku są proste rabaty, a z tyłu fale
o może coś rozjaśni
nawigatorka 21:22, 20 kwi 2016

kasja83 napisał(a)
Asia ale czad!!!Uwielbiam takie kanty i linie proste. U Ciebie to dopiero froncisko robót!
czasem Ci zazdroszczę ze u ciebie jest front a nie froncisko. ale tak ogólnie choc trudny teren mamy i duzy to i tak bym się nie zamieniłą
nawigatorka 21:32, 20 kwi 2016

Mala_Mi 23:11, 20 kwi 2016

T - jak Terminatorka

Jesteś baba w dechę Tu się żyje... bardzo mi się to podoba .. tak jak i wgłębnik.. super robota .. niejeden facet (taki co uważa że to umie zrobić) może zapaść się ze wstydu pod ten wgłębnik.. wiem co piszę.. bo takich super facetów już w swoim życiu się naoglądałam..

I jak mam prosić co pół roku..to też wole zrobić sama..

Nutelli, chleba z czekoladą nie jadam.. dla mnie to obrzydliwe !!!!
nawigatorka 23:17, 20 kwi 2016

Mala_Mi napisał(a)
T - jak Terminatorka

Jesteś baba w dechę Tu się żyje... bardzo mi się to podoba .. tak jak i wgłębnik.. super robota .. niejeden facet (taki co uważa że to umie zrobić) może zapaść się ze wstydu pod ten wgłębnik.. wiem co piszę.. bo takich super facetów już w swoim życiu się naoglądałam..

I jak mam prosić co pół roku..to też wole zrobić sama..

Nutelli, chleba z czekoladą nie jadam.. dla mnie to obrzydliwe !!!!

Mialo byc t jak typografia...ale moze byc i terminatorka milo mi
Aniu takie slowa z Twoich ust to dopiero komplement.bo ja Ciebie uwazam za niezniszczalna.
Musze jednak sprostowac.wglebnik to dzielo mojego M. Plan moj, jopanie fundamebtow moje ale murowanie M. On za to z tych,ktorzy jak trzeba to sie naucza by zrobic samemu.
Ale obrzeża to juz moja dzialka.M tylko przychodzi zaklepic betonem.taki mamy uklad
Fajnie ze zagladasz
Kacha123 23:31, 20 kwi 2016

Witaj Terminatorko w takim razie!
nawigatorka 07:41, 21 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)
Witaj Terminatorko w takim razie!
witaj
kasja83 07:51, 21 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
czasem Ci zazdroszczę ze u ciebie jest front a nie froncisko. ale tak ogólnie choc trudny teren mamy i duzy to i tak bym się nie zamieniłą

Co Ty Asia-super masz. i masz rację-nie ma się co zamieniać-masz pole do popisu i świetnie je wykorzystujesz!
amelia_b 08:01, 21 kwi 2016

Widziałam wczoraj piękną pannę na pięknym prezenciezadowolona pewnie, co? nasz młody tez wczoraj taki prezent dostał, ale na inna okazje, się w końcu nauczył jeździć na dwóch kolkach (ma prawie 8 lat)już nadzieje i nerwy traciliśmy ze się nauczy,w weekend przyjechał wujek pedagog wziął dziecko na rower, dwa dni i jeździ