bo to sa 8cm grube 50x25 ...nie jakieś giganty choć szukałam 80x80 ale żeby były najazadowe ..ale nie znalazłam ...znaczy nie interesują mnie szare czarne betonowe itp w sumie wybrałam bezowe - u mnie wyglądają jak szare i nie jest to żaden krzyk mody i designu perypetie z płytkami brukowymi przechodzę od miesiąca ...te co leża są do d...znaczy kolor za żółty ..ale jeszcze by strawił gdyby nie to ze przyszły wyobijane porysowane poplamione i popękane = czytaj gruz
wstawiłam ci foty ...ale to inny niż twój biały betonowy świat
Dzis musiałam przesadzić, a włąsciwie powinnam napisać przesunąć o 10 cm 60 bukszpanów w jednym z kwadratów pod lipą (tam gdzie układam krawężnik). Masakra...myśłam, ze ledwie będą trzymały sie w ziemi bo to młode dość sadzonki, a okazało się, ze każdy musiałam wykopać łopata. gdyby nie to, ze bylo to konieczne nie tykałabym ich.
poza tytm ostatni raz pomalowałam deski na ławki wgłebnika, przy okazji odświezyłam nasze biurko bo malowane tą sama farbą i (tu juz inną farbą) pomalowaąłm choinki do pokoju młodszej, któe zastapiły moje wcześniejsze naścienne mazaje jeszcze biurko, kratownica nad biurko, jakis regal i będzie ok. zatem troche prywaty
Ty to potrafisz dać czadu!!! Przy okazji Sto Lat!!! Zdjęcia starszej na rowerze ma się rozumieć nie widziałam bo w ogrodzie zaiwaniałam... Miałam okazję to dawaj... Widzę że murek przy domu skończony wglebnik zajefajny.
A na dole mam taki syffff - ale co tam, leżę w sypialni i nie widzę