Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

amelia_b 12:53, 21 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
wpadne zobaczyc
dopiero wieczorkiem
13:09, 21 kwi 2016
nawigatorka napisał(a)
potrzeba mi takich milych slow dzis bo choc robota sie robi to motywacji nigdy za wiele.

Ciekawe musza byc te plyty.bo skoro ciexkie to i duże.ide zobaczyć

bo to sa 8cm grube 50x25 ...nie jakieś giganty choć szukałam 80x80 ale żeby były najazadowe ..ale nie znalazłam ...znaczy nie interesują mnie szare czarne betonowe itp w sumie wybrałam bezowe - u mnie wyglądają jak szare i nie jest to żaden krzyk mody i designu perypetie z płytkami brukowymi przechodzę od miesiąca ...te co leża są do d...znaczy kolor za żółty ..ale jeszcze by strawił gdyby nie to ze przyszły wyobijane porysowane poplamione i popękane = czytaj gruz

wstawiłam ci foty ...ale to inny niż twój biały betonowy świat
nawigatorka 21:08, 21 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
dopiero wieczorkiem
byłam i nie było
nawigatorka 21:09, 21 kwi 2016

eee_taam napisał(a)

bo to sa 8cm grube 50x25 ...nie jakieś giganty choć szukałam 80x80 ale żeby były najazadowe ..ale nie znalazłam ...znaczy nie interesują mnie szare czarne betonowe itp w sumie wybrałam bezowe - u mnie wyglądają jak szare i nie jest to żaden krzyk mody i designu perypetie z płytkami brukowymi przechodzę od miesiąca ...te co leża są do d...znaczy kolor za żółty ..ale jeszcze by strawił gdyby nie to ze przyszły wyobijane porysowane poplamione i popękane = czytaj gruz

wstawiłam ci foty ...ale to inny niż twój biały betonowy świat
byłam widziałam omówiłam
Margo 21:13, 21 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
to jak wrócę do domu to zrobię zdjęcie miejsca gdzie bym chciała ją wcisnąć to mi może doradzicie czy dadzą rade, czy etam i dziękuje bardzo za informację

Jak masz mało miejsca to kup świdośliwę Obelisk, ona kolumnowa jest.
nawigatorka 21:17, 21 kwi 2016

Margo napisał(a)

Jak masz mało miejsca to kup świdośliwę Obelisk, ona kolumnowa jest.
też prawda
amelia_b 21:22, 21 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
byłam i nie było
Asia dopiero wczesny wieczorek mamy, gdzieś za godzinkę jak w dom ogarnę to siądę do kompa,jak to mówi nasz młody
nawigatorka 21:24, 21 kwi 2016

Dzis musiałam przesadzić, a włąsciwie powinnam napisać przesunąć o 10 cm 60 bukszpanów w jednym z kwadratów pod lipą (tam gdzie układam krawężnik). Masakra...myśłam, ze ledwie będą trzymały sie w ziemi bo to młode dość sadzonki, a okazało się, ze każdy musiałam wykopać łopata. gdyby nie to, ze bylo to konieczne nie tykałabym ich.

poza tytm ostatni raz pomalowałam deski na ławki wgłebnika, przy okazji odświezyłam nasze biurko bo malowane tą sama farbą i (tu juz inną farbą) pomalowaąłm choinki do pokoju młodszej, któe zastapiły moje wcześniejsze naścienne mazaje jeszcze biurko, kratownica nad biurko, jakis regal i będzie ok. zatem troche prywaty

Konieczki 21:27, 21 kwi 2016

Ty to potrafisz dać czadu!!! Przy okazji Sto Lat!!! Zdjęcia starszej na rowerze ma się rozumieć nie widziałam bo w ogrodzie zaiwaniałam... Miałam okazję to dawaj... Widzę że murek przy domu skończony wglebnik zajefajny.
A na dole mam taki syffff - ale co tam, leżę w sypialni i nie widzę
Konieczki 21:28, 21 kwi 2016

O zdjęcia