Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 09:44, 22 kwi 2016

Ludwika napisał(a)
Pokój córeczki świetny! Lubię taki styl ale sama nie umiem go tworzyć :/ A ile ma lat młodsza pociecha?

Sprobuj.to nic trudnego.u mnie to zlepek ikei i mojego handmadu nic wiecej
Corka młodsza ma dwa lata i 8 miesiecy
kasja83 14:01, 22 kwi 2016

Ale fajowy pokój córy-działasz na wielu frontach. Fajny styl-taki niecukierkowy i uniwersalny.
Juzia 14:01, 22 kwi 2016

Oooo i lampa z kablem wiszącym się znalazła
Fajny klimat.
Łóżko z I.? Szukam coś swojej...ale sama nie wiem czego szukam

A ogrodowo to Ci zazdroszczę tych drzewek...wiesz....śś
nawigatorka 14:48, 22 kwi 2016

kasja83 napisał(a)
Ale fajowy pokój córy-działasz na wielu frontach. Fajny styl-taki niecukierkowy i uniwersalny.
cukierkowosc to nie u mnie.jesli sxukasz wroga różu to znalazlas
jeszczem muszę starszej krople niebieskie pomalowac i przykleić a i imiona ze sklejki...
nawigatorka 14:53, 22 kwi 2016

Juzia napisał(a)
Oooo i lampa z kablem wiszącym się znalazła
Fajny klimat.
Łóżko z I.? Szukam coś swojej...ale sama nie wiem czego szukam

A ogrodowo to Ci zazdroszczę tych drzewek...wiesz....śś

tak lampa, które kiedyś była zólta i wcale nie wisząca. za całe 11 zł
łóżko z I. i tak jak nie lubię za słaba jakośc ich mebli tak łóżko jest super. Starsza też takie ma tylko białe, bo kiedyś były buałe teraz są czarne. dobre i dla dziecka i dla nastolatka bo to normalne dwa metry. a jak widzisz u młodej stoi odwrócone bo ona jeszcze trochę w nocy fika. i nie trzeba rzadnych barierek itp. i dorosły też spokojnie się wyspi. i tanie

podobają Ci się ŚŚ? może gdzies posadzisz
Juzia 15:22, 22 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)

tak lampa, które kiedyś była zólta i wcale nie wisząca. za całe 11 zł
łóżko z I. i tak jak nie lubię za słaba jakośc ich mebli tak łóżko jest super. Starsza też takie ma tylko białe, bo kiedyś były buałe teraz są czarne. dobre i dla dziecka i dla nastolatka bo to normalne dwa metry. a jak widzisz u młodej stoi odwrócone bo ona jeszcze trochę w nocy fika. i nie trzeba rzadnych barierek itp. i dorosły też spokojnie się wyspi. i tanie

podobają Ci się ŚŚ? może gdzies posadzisz

No ładne te łóżka....tylko moja w nocy często się wydziera i trzeba się kłaść na parę minut Może od razu podwójne jej kupić?

Podobają!!! Ale nie wcisnę już raczej
Będę u Ciebie oglądać
Makao_J 15:45, 22 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
cukierkowosc to nie u mnie.jesli sxukasz wroga różu to znalazlas
jeszczem muszę starszej krople niebieskie pomalowac i przykleić a i imiona ze sklejki...

Też byłam wrogiem różu.

Kiedyś jak widziałam dziewczynki tak ubrane to zastanawiałam się jak można robić dziecku taką krzywdę. Niestety jak mała skończyła 2 latka sama zaczęła wybierać sobie różowe przedmioty.

Potem jak szukałam pomysłu na pokój wpadłam na artykuł w którym napisane było że dziewczynki uwielbiają ten kolor, to jak zwierzęcy instynkt i samo je cięgnie w tym kierunku. One czują się szczęśliwe w tych kolorach i walcząc z tym zrobimy im krzywdę.

Oczywiście nigdy w życiu nie pomaluję u niej ścian na różowo bo mnie zemdli. Ale delikatny róż w dodatkach typu dywanik czy poduszki dodam. A poza tym szarości, błękit i biel.
nawigatorka 16:43, 22 kwi 2016

Juzia napisał(a)

No ładne te łóżka....tylko moja w nocy często się wydziera i trzeba się kłaść na parę minut Może od razu podwójne jej kupić?

Podobają!!! Ale nie wcisnę już raczej
Będę u Ciebie oglądać
dawaj podwojne bedzie jej kiedyś z chlopakiem wygodniej
A ile ma lat?
Juzia 16:45, 22 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
dawaj podwojne bedzie jej kiedyś z chlopakiem wygodniej
A ile ma lat?

Z chłopakiem...hehe
Chyba z ojcem do osiemnastki

7
nawigatorka 16:54, 22 kwi 2016

Makao_J napisał(a)

Też byłam wrogiem różu.

Kiedyś jak widziałam dziewczynki tak ubrane to zastanawiałam się jak można robić dziecku taką krzywdę. Niestety jak mała skończyła 2 latka sama zaczęła wybierać sobie różowe przedmioty.

Potem jak szukałam pomysłu na pokój wpadłam na artykuł w którym napisane było że dziewczynki uwielbiają ten kolor, to jak zwierzęcy instynkt i samo je cięgnie w tym kierunku. One czują się szczęśliwe w tych kolorach i walcząc z tym zrobimy im krzywdę.

Oczywiście nigdy w życiu nie pomaluję u niej ścian na różowo bo mnie zemdli. Ale delikatny róż w dodatkach typu dywanik czy poduszki dodam. A poza tym szarości, błękit i biel.

Zamilowanie do różu bierze sie u dzieci ze spolecznej presji.jakos pierwotnego wytlumaczenia tego nie dostrzegam.a chocby nawet bylo raczej slaby ten instynkt.moja corka ma 5 lat i doskonale wie ze ja nie znosze tego koloru i choc dlugo starala sie byc jak wszystko wokol rozowa w tym co sama wybierala,to juz jej przeszlo.dodam na szczescie