Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

ewelaa74 12:31, 16 cze 2015

nawigatorka napisał(a)
Domek ogrodnika jeszcze mało pokazowy z zewnątrz ale w środku znalazło sie należne miejsce na narzędzia ogrodnicze. Tak lubie

WOW!
Porządnisia z Ciebie! Ogród elegancki ale domek ogrodniczki rewelacyjny! Chyba drewno w drewutni przeżucę na jedną stronę i spróbuję Ciebie doścignąć
pozdrawiam
lindsay80 12:47, 16 cze 2015

No teraz to już będę mądrzejsza, a kiedyś poproszę o naprowadzenie, gdzie można zobaczyć te podpory dla róż.
Też na pewno będę kopczykować.

nawigatorka 14:50, 16 cze 2015

ewelaa74 napisał(a)

WOW!
Porządnisia z Ciebie! Ogród elegancki ale domek ogrodniczki rewelacyjny! Chyba drewno w drewutni przeżucę na jedną stronę i spróbuję Ciebie doścignąć
pozdrawiam

Moje narzedzia tez musiały sobie przez 4 lata zapracować na nalezne miejsce
nawigatorka 14:52, 16 cze 2015

lindsay80 napisał(a)
No teraz to już będę mądrzejsza, a kiedyś poproszę o naprowadzenie, gdzie można zobaczyć te podpory dla róż.
Też na pewno będę kopczykować.

różne sa typy tych podpór-sama bedę poszukiwać czegoś mądrego - najlepsza byłaby taka pietrowa. Może ktoś coś takiego ma?
nawigatorka 14:57, 16 cze 2015

Ogrodowisko ma wielką moc! Już powstanie rabarty rozchodnikowo-rozplenicowej stało pod znakiem zapytania a teraz okazuje się, żę prawdopodobnie powstaną... dwie. Na cześć dwóch niezwykłych Kobitek, które mają wielkie serca - Lindsey80 - od której zakupione sadzonki dotrą prawdopodobnie jutro i Ilony K., która zechciała podzielic się ze mną kawalkiem swojego pięknego ogrodu (miałam dostać sadzonke a dostałam wieeeelką paczkę) dziękuję Wam

Jeszcze tylko wycieczka do Pana Trawki i gotowe

nawigatorka 14:58, 16 cze 2015

A tego dziwoląga jeszcze chyba nie pokazywałam

Ensata 15:01, 16 cze 2015

Zielony jaki rozczochrany rabata super
nawigatorka 15:03, 16 cze 2015

Ensata napisał(a)
Zielony jaki rozczochrany rabata super

w końcu to czosnek Hair
inag 20:02, 16 cze 2015

Bardzo się cieszę,że paczka dotatła tak szybko Nie minęły nawet 24 godziny! Taką pocztę to ja lubię!!!
Rabata będzie zjawiskowa! Już to widzę jak zakwitną rozchodniki pośród traw... Jak będziesz potrzebowała czegoś jeszcze ode mnie to śmiało pisz! Na pocztę nie mam tak daleko
nawigatorka 20:07, 16 cze 2015

inag napisał(a)
Bardzo się cieszę,że paczka dotatła tak szybko Nie minęły nawet 24 godziny! Taką pocztę to ja lubię!!!
Rabata będzie zjawiskowa! Już to widzę jak zakwitną rozchodniki pośród traw... Jak będziesz potrzebowała czegoś jeszcze ode mnie to śmiało pisz! Na pocztę nie mam tak daleko

Nie będę miała już sumienia prosić choćbym chciała. Ta paczka wazyla prawie 8kg! Aż boję się myśleć ile płaciłaś. To będzie rabata Ilonkowa a myślę intensywnie nad drugą bo rozchodniki kupione zanim umówiłem się z Tobą są w drodze