Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

MAD 22:20, 03 maj 2016

Nie wszystkie zdjęcia się dograły ale na widok tych kilku, które się odpaliły zrobiłam wielkie łał!
nawigatorka 22:21, 03 maj 2016

MAD napisał(a)
Nie wszystkie zdjęcia się dograły ale na widok tych kilku, które się odpaliły zrobiłam wielkie łał!

ale, ze sie nie ładują? u mnie tez dziś z tym masakra.
a za "łał" dziękuję
lojalna_ 22:30, 03 maj 2016

Zostało moze jeszcze troche winka?

I oczywista oczywistość ze tu nic beZ przypadek sie nie wydarzyło ))))
nawigatorka 22:45, 03 maj 2016

lojalna_ napisał(a)
Zostało moze jeszcze troche winka?

I oczywista oczywistość ze tu nic beZ przypadek sie nie wydarzyło ))))
dla Ciebie zawsze
oj przeceniasz nas. czesam, a właściwie zawsze są jakies kłody pod nigami. ale już dorosłam chyba do tego by wiedzieć, że jesli się już ich 100 przeszło to i ta 101 jest do pokonania
inag 23:28, 03 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
a planujesz?

W zeszłym roku bardzo chciałam. Jest jedna między nami a sąsiadami. eM nie chciał a ja go maltretowałam i naciskałam. W tym roku nawet za darmo bym jej nie wzięła (a on zaczął już się łamać). Ledwo ogarniam to co jest, dlatego tak podziwiam Was za to co robicie z takim areałem.
Kacha123 06:17, 04 maj 2016

Przegapiłam taką premierę! Asiu, wgłębnik jest boski! Jestem pełna podziwu dla Waszej pracy, a przede wszystkim dla Twoich pomysłów. Jesteście niesamowici!
nawigatorka 07:06, 04 maj 2016

inag napisał(a)

W zeszłym roku bardzo chciałam. Jest jedna między nami a sąsiadami. eM nie chciał a ja go maltretowałam i naciskałam. W tym roku nawet za darmo bym jej nie wzięła (a on zaczął już się łamać). Ledwo ogarniam to co jest, dlatego tak podziwiam Was za to co robicie z takim areałem.
haha tez czasem przechodzi nam to przez mysl
nawigatorka 07:08, 04 maj 2016

Kacha123 napisał(a)
Przegapiłam taką premierę! Asiu, wgłębnik jest boski! Jestem pełna podziwu dla Waszej pracy, a przede wszystkim dla Twoich pomysłów. Jesteście niesamowici!
obym ja Twoja jego okna nie przegapila.jakby cos to krzycz
Milo slychac ze chwalisz nasze pomysly bo jednak czesciej,a wlasciwie prawie zawsze,ludzie wokol delikatnie mowiac "zdziwieni" sa naszymi pomyslami
Kacha123 07:34, 04 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
obym ja Twoja jego okna nie przegapila.jakby cos to krzycz
Milo slychac ze chwalisz nasze pomysly bo jednak czesciej,a wlasciwie prawie zawsze,ludzie wokol delikatnie mowiac "zdziwieni" sa naszymi pomyslami

Właśnie czekam na wiadomości, bo podobno dzisiaj ma być, ale już tyle razy miało, że już nie wierzę

Wasze pomysły nietuzinkowe, to nie wszyscy czują ten klimat, ale ja uważam, że u Was w parze idzie elegancja, nowoczesność i zmysł. I to jeszcze zrobione własnymi rękami!

Co do zawilców, to ich listki są bardziej piłkowane, koniec liścia też mniej zaokrąglony, a łodyżki trochę włochate - może to coś pomoże
Ludwika 08:00, 04 maj 2016

Ja przez długi weekend nic nie pooglądałam u Was, bo w domu mogę na neta raczej tylko wieczorem, a wtedy o.pl straszliwie muli i zdjęć mi nie pokazuje :/ Dopiero teraz nadrabiam i podziwiam. Super rzecz taki wgłębnik. Świetnie Wam to wyszło. A na tym placyku tuż obok będzie jakaś altana, tak?