Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 09:23, 03 maj 2016

ivo napisał(a)
Zanim cos z siebie wydusiłam chyba z 5 razy cofałam i oglądałam zdjęcia! Rewelacja ! Głębnik dopełnił całości . Cala architektura super się teraz spaja wszystko w bielach i szarościach zatopione w soczystej zieleni Jestem pod ogromnym wrazeniem. Jak znajdziesz wolna chwilke to poprosiłabym o opis z czego jest ławeczka i kilka zdjęc jej z bliska

Ale mi milo strasznie.naprawde napawaja dumabtakie mile slowa.
Kolorow staramy sie trzymać.wszystko pomalowane trzema kolorami: jasne sa elewacja,kurki,sciany domku, antracytowe wszystkie blach,okna i wszelkie stalowe elementy a wszystko co drewniane pomalowane biala lakierobejca.
Socxysteh zieleni to jeszcze tam brakuje.ale to kwestia czasu

Lawke obfoce dzis
Marta 09:32, 03 maj 2016

Wgłębnik i rabatki obok fajnie się prezentują na tle domu Świetna robota!
butterfly 12:49, 03 maj 2016

Asiu, i ja oglądałam juz zdjęcia po pare razy i M. wołałam zeby zobaczył jakie zdolne dziewczyny mamy na O. - świetnie to wygląda, podoba mi się bardzo. Idziesz w swietnym kierunku i widac juz w jakim stylu ogród sie klaruje.
Lubie takie ogrody-perełki. jest ich coraz więcej na O.
Sebek 13:07, 03 maj 2016

nawigatorka napisał(a)

Marzeno Ty to masz poczucie humoru
Parapetowka powiadasz...a na parapetowke trzeba przyjsc z kwiatkiem.prawda? Moge robic codziennie

Żeby tylko z kwiatkiem

Asia - cudny ten wgłębnik!

A same wilczomlecze też mnie kusiły, ale stwierdziłem, że przy białych donicach i białych ścianach będzie zbyt mdło... A może jednak nie?
Rybka211_2006 14:08, 03 maj 2016

Wgłębnik cudo . A mogę wiedzieć jakiej farby użyłas do malowania jego ścian?
lojalna_ 14:10, 03 maj 2016

Patrze i sie napatrzec nie moge. Wszystko zaczyna nabierać spójności w stylu, kolorze fakturze , pieknie to słowo średnio oddaje jak bardzo mi sie podoba efekt jest powalający a jak cudnie bedzie jak sie zazielenia rabaty Trawiszcza o matulu

. Buziol
14:15, 03 maj 2016
nawigatorka napisał(a)
[img size=320x480]

atrakcyjny bardzo zakup ...a na widok wgłębnika mowę mi odjęło ...wszyscy mają rację ..mucha nie siada!

PS. jedno mnie nurtuje ..deszcz?...gdzie pójdzie woda? ...myślisz że wsiąknie w grunt bez problemu?
babka 14:20, 03 maj 2016

Ale miodzio ! Małgosiu brawa wielkie za pomysł i realizację, Kreatywna babka jesteś Pacze i pacze i nie mogę się napaczeć A to palenisko jakie ogromniasteaste jest !!
nawigatorka 14:49, 03 maj 2016

Marta napisał(a)
Wgłębnik i rabatki obok fajnie się prezentują na tle domu Świetna robota!
dxiekuje.cieszymy sie ze widac spojny zamysl.taki byl cel
nawigatorka 14:51, 03 maj 2016

butterfly napisał(a)
Asiu, i ja oglądałam juz zdjęcia po pare razy i M. wołałam zeby zobaczył jakie zdolne dziewczyny mamy na O. - świetnie to wygląda, podoba mi się bardzo. Idziesz w swietnym kierunku i widac juz w jakim stylu ogród sie klaruje.
Lubie takie ogrody-perełki. jest ich coraz więcej na O.

Jak juz M oglada to sie az zawstydzilam troszkę spojnosc to kulucz do sukcesu w wielu dziedzinach.oby i w ogrodzie nam sie to kiedys udalo.jeszcze teoche pracy przed nami ale damy rade