Dopiero 12 maja - ale ile Ty w tym czasie zrobiłaś
A trzmielinka wygląda zacnie, będę o niej pamiętać.
Z wgłębnika zrezygnowałam głównie dlatego, że jedynie ja go chciałam. A to nie ja bym go robiła Dodatkowo w zasadzie nie ma na niego miejsca (trzeba by robić dużą rewolucję) i co najważniejsze - my słabo korzystamy z ogrodu. Powodów jest masa ale sprowadza się to do tego, ze wpadam jak po ogień - ogarniam najpotrzebniejsze prace porządkowe ale z kawą na tarasie to już nie posiedzę. Więc osobisty towarzysz życia mocno torpeduje moje plany wymagające dużego wysiłku lub wkładu finansowego. On jest stroną racjonalną a ja idealistyczną
Wiesz ja tez nie wiem czy dosc z ogrodu korzystam na razie go tworzymy.pozniej sie bobaczy
My z M gustem jestesmy identyczni.kiedys jedynie na ogrod mielismy jedynie jakies inne wizje.ale teraz wizja jest juz wspolna raczej i przyznam ze to o wiele latwiejsze i przyjemniejsze.tego i Tobie zycze
Werbena jedynie w tym roku w donicy.nawet przymrozki jej nie przeszkodzily.dzis uszczykiwalam,prawie nym o tym zapomniała.
Zurawki tez musze juz uszczykiwac bo zaxwyczaj nie pozwalami im kwitnąć a juz sie zbieraja
Czochy-jutro liscie pod sekator
I przymarzniete grujecxniki wypuszczaja nowe liscie
Szyszunia choc jest ich wiecej
I widok z naszego kuchennego okna choc nie nasza
Ogloszenie
Wbrew pozorom ogrodowe
Poszukuje starej drewnianej ramy np na lustro.najlepiej prostej takie cztery dechy gdybybmuala ponad metr długości byloby idealnie.
Może komus gdzies taka zawadza?
Ale miałam zaległości! Rododendronowa bardzo ładna! Co ją tak ukrywałaś?
Te Twoje donico-murki cudne. Jakbym miała urządzać swoją górkę jeszcze raz, to w takim Twoim donicowym stylu