Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 15:04, 23 cze 2015

lorka napisał(a)
Poczytałam i doszłam do wniosku,że jesteście niesamowite z zakopywaniem tych skarbów... I chyba też coś takiego zrobimy w ogrodzie, bo jestesmy pierwszymi właścicielami tego domu.. a nie wiadomo co bedzie w przyszłości

Polecam.prawie bym zapomniała o tej puszce gdyby mi ogrodowisko nie przypomnialo.
Ensata 15:07, 23 cze 2015

Rany, a ja tylko kasę zakopałam i chciałam czarnego koguta, ale niestety okazał się towarem deficytowym.

Wizualizuję Nawigatorkę jak sąsiadowi cegły pod osłona nocy z M podprowadza.

nawigatorka, małolata, to może pielić, jak wejdzie w wiek godny, to będzie laską wnukom pokazywała gdzie, a nie swój kregosłup narażała
nawigatorka 15:17, 23 cze 2015

Ensata napisał(a)
Rany, a ja tylko kasę zakopałam i chciałam czarnego koguta, ale niestety okazał się towarem deficytowym.

Wizualizuję Nawigatorkę jak sąsiadowi cegły pod osłona nocy z M podprowadza.

nawigatorka, małolata, to może pielić, jak wejdzie w wiek godny, to będzie laską wnukom pokazywała gdzie, a nie swój kregosłup narażała

Widze że lektura wątków wnikliwa

A to dlatego tyle sadzisz bo tej kasy szukasz....

A cegłę na legalu choć i tak latwo nie było bo budynek częściowo był zawalony a częściowo nie.myślę ze właściciel cieszy się ze pomoglismy mu się zawalić.

Mam nadzieje ze do czasów wnuków stać będzie mnie na tyyyyle kory albo na ogrodnika do pielenia.

Ale do starosci lekcje o dekolcie zapamiętam
lindsay80 15:36, 23 cze 2015

Widziałam u Ilony, że sadzonki rozchodników od niej już się prostują, a na tych ode mnie widziałaś już, że kwiatuszki się zawiązują?
Bo u mnie tak.
U mnie też od kilku dni pada i pada, mokro jak diabli, a robota czeka.
Wczoraj się przyglądałam czy upcham miskanty ML po bokach róży i niestety nie da się.
Napisz mi jeszcze w jakiej odległości od słupka masz posadzoną Artemis?
nawigatorka 15:42, 23 cze 2015

lindsay80 napisał(a)
Widziałam u Ilony, że sadzonki rozchodników od niej już się prostują, a na tych ode mnie widziałaś już, że kwiatuszki się zawiązują?
Bo u mnie tak.
U mnie też od kilku dni pada i pada, mokro jak diabli, a robota czeka.
Wczoraj się przyglądałam czy upcham miskanty ML po bokach róży i niestety nie da się.
Napisz mi jeszcze w jakiej odległości od słupka masz posadzoną Artemis?

Tak są kwiatki juz jak paczka przyszła to były i nie ma już różnicy mieczy sqdzonkami od Ciebie a od Ilony.

Poszłam z miarką - ja mam jedynie 40 cm od murka ale jeśli masz miejsce to spokojnie możesz dać nawet 60 albo trochę więcej. U mnie caly krzew ma 120 cm średnicy ale od strony murkia nie ma już miejsca na rozrastanie i tam jest zaledwie 1/3 całości.
Zeta 17:23, 23 cze 2015

Piękne u Ciebie te róże ....mam nadzieję że u mnie też tak będą wyglądać ,....ja jestem ciemna jeśli chodzi o róże ale kwiat wydaje mi się raczej większy niż Bonica .....a nie drobny
nawigatorka 17:45, 23 cze 2015

Zeta napisał(a)
Piękne u Ciebie te róże ....mam nadzieję że u mnie też tak będą wyglądać ,....ja jestem ciemna jeśli chodzi o róże ale kwiat wydaje mi się raczej większy niż Bonica .....a nie drobny

I mnie kwiat maleńki.dlatego zwróciłam uwagę ze u Ciebie inaczej wygląda.moja ma też matowe liście.
Zeta 17:47, 23 cze 2015

Hmm na liście nie patrzyłam ale na metce było white mediland
nawigatorka 20:37, 23 cze 2015

Pogoda taka. że ani pracowac w ogrodzie się nie da ani się nie chce. ale u Was chyba podobnie. więc boćki wkleję - dzis pierwszy raz pomyslałam, że to może dzięki nim nie mam slikamów.

Komu podesłać, komu? fajne dzieci przynoszą ktoś był chętni... zaraz..... a Siakowa (przechszczona na Siadkową) mówiła, że boćki lubi

Tess 22:47, 23 cze 2015

Na 601 stronie elata aurea dla Ciebie.