Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Ensata 22:48, 23 cze 2015

Siadkowa leniwa zasłania się ze niby nie moze, ale zamiast w brzuchu, to w siatce dałaby radę, o
lorka 22:57, 23 cze 2015

u nas boćków tez pełno, bo dookoła wilgotne łąki.. po drodze przed domem nawet chodzą, a jak mi w tamtym roku 7 nad domem przeleciało , to sie okazało..ze w grudniu Zuzkę bede miała haha. Teraz juz gonie,zeby nad sąsiadami latały hihi..
nawigatorka 23:03, 23 cze 2015

Ensata napisał(a)
Siadkowa leniwa zasłania się ze niby nie moze, ale zamiast w brzuchu, to w siatce dałaby radę, o

wróci z urlopu to się okaże
nawigatorka 23:04, 23 cze 2015

lorka napisał(a)
u nas boćków tez pełno, bo dookoła wilgotne łąki.. po drodze przed domem nawet chodzą, a jak mi w tamtym roku 7 nad domem przeleciało , to sie okazało..ze w grudniu Zuzkę bede miała haha. Teraz juz gonie,zeby nad sąsiadami latały hihi..

u mnie na działce, na moich trzech kominach, na słupach energetycznych a w ubiegłym roku jeden młody w worku po nieudanym pierwszym licie z mojej działki z zakładem komunalnym wyjeżdzał...
nawigatorka 23:09, 23 cze 2015

lorka napisał(a)

a i gratuluje
lorka 23:16, 23 cze 2015

o kurcze, to nieźle macie..
Zuzke zapowiedzialy bociany a przyniosł mikołaj.. ( to ta pączusia różowa co się u mnie na fotce gimnastykuje w ogrodzie)
a co do bocianów, ostatnio mi beszczelnie bombowiec jeden na okno prosto leciał... myslałam ,ze zejde na zawał. Ale ja mieszczuch jestem, wiec teraz to sie az wzruszam,ze mogę je tak z bliska oglądac.. i sarny i łosie i nawet ostatnio nietoperza ahhaha
nawigatorka 23:22, 23 cze 2015

lorka napisał(a)
o kurcze, to nieźle macie..
Zuzke zapowiedzialy bociany a przyniosł mikołaj.. ( to ta pączusia różowa co się u mnie na fotce gimnastykuje w ogrodzie)
a co do bocianów, ostatnio mi beszczelnie bombowiec jeden na okno prosto leciał... myslałam ,ze zejde na zawał. Ale ja mieszczuch jestem, wiec teraz to sie az wzruszam,ze mogę je tak z bliska oglądac.. i sarny i łosie i nawet ostatnio nietoperza ahhaha

to fakrycznie fajne mieć "życie" za oknem. U nas i przepiórki i bazanty a na widok sarny córki reaguja już jak na psy... a właściwie juz nie raagują a myslałam, że to o najblizszy grudzień chodzi...
Madzenka 00:19, 24 cze 2015

Chyba nie znajdę przetaczników... Za to o kredensie poczytałam
BaRa 06:58, 24 cze 2015

Wpadłam zachwycona żaglem i zostaję
siakowa 07:43, 24 cze 2015

nawigatorka napisał(a)
Pogoda taka. że ani pracowac w ogrodzie się nie da ani się nie chce. ale u Was chyba podobnie. więc boćki wkleję - dzis pierwszy raz pomyslałam, że to może dzięki nim nie mam slikamów.

Komu podesłać, komu? fajne dzieci przynoszą ktoś był chętni... zaraz..... a Siakowa (przechszczona na Siadkową) mówiła, że boćki lubi

a kysz, wczoraj się rozczuliłam ale na codzien to jade inna droga jeśli musisłabym pod boćkami przejechac, na zdjęcia popatrze ale tez nie za długo