Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 10:19, 22 cze 2015

Moja Babcia tez taki miała. Teraz to cenny dość towar.
Konieczki 11:31, 22 cze 2015

Na biały kredens ja tez polowałam - uwielbiam je, zwłaszcza z firaneczkami zamiast szybek w dolnych szafkach
A ja na studiach dostałam na dzien kobiet pustaka maksa - i mamy go zamurowanego podpisany był pisakiem ale fajne uczucie (kilka lat musiał swoje przeczekać). Dziwnie to wyglądało jak mi go koledzy wręczali. O ja zrobię tabliczkę znamionową jak będę robić donice i zamuruję ją.
nawigatorka 18:21, 22 cze 2015

Konieczki napisał(a)
Na biały kredens ja tez polowałam - uwielbiam je, zwłaszcza z firaneczkami zamiast szybek w dolnych szafkach
A ja na studiach dostałam na dzien kobiet pustaka maksa - i mamy go zamurowanego podpisany był pisakiem ale fajne uczucie (kilka lat musiał swoje przeczekać). Dziwnie to wyglądało jak mi go koledzy wręczali. O ja zrobię tabliczkę znamionową jak będę robić donice i zamuruję ją.

Ja tez dawałam juz cegły jako prezent. A kredens mam zamiar odnowić ale firanek nie przewiduje
malkul 18:25, 22 cze 2015

o matluku jak tu sentymatalnie i romantycznie, biały kredens kojarzy mi sie z dziadkami i mazurami lasem jeziorami i sianem opra żniwami
nawigatorka 18:29, 22 cze 2015

malkul napisał(a)
o matluku jak tu sentymatalnie i romantycznie, biały kredens kojarzy mi sie z dziadkami i mazurami lasem jeziorami i sianem opra żniwami

To daleko od dziadków wybylas.
amelia_b 07:41, 23 cze 2015

Się przyszłam przywitać Cudny twój ogródek Widoki także, a mnie jeszcze tyle roboty czeka Pozdraiwam będę zaglądać a wątek sobie zapisuje
nawigatorka 08:28, 23 cze 2015

amelia_b napisał(a)
Się przyszłam przywitać Cudny twój ogródek Widoki także, a mnie jeszcze tyle roboty czeka Pozdraiwam będę zaglądać a wątek sobie zapisuje

Witaj u mnie.juz wiem skąd do mnie trafiłaś
Dziękuję za kilka słowa a ogromem pracy się nie martw-ja tez mam jej dużo przed sobą ale wiem ze i wiele radości i satyswakcja.pozdrawiam
lorka 10:18, 23 cze 2015

Poczytałam i doszłam do wniosku,że jesteście niesamowite z zakopywaniem tych skarbów... I chyba też coś takiego zrobimy w ogrodzie, bo jestesmy pierwszymi właścicielami tego domu.. a nie wiadomo co bedzie w przyszłości
Zeta 15:00, 23 cze 2015

Dzięki za podpowiedź ...już u Ciebie widziałam ten żagiel ...tylko brakuje mi na tarasu jednego mocowania
nawigatorka 15:02, 23 cze 2015

Zeta napisał(a)
Dzięki za podpowiedź ...już u Ciebie widziałam ten żagiel ...tylko brakuje mi na tarasu jednego mocowania

u nas jak widać brakowało dwóch.może maszty nie są najpiękniejsze ale się sprawdzają i na zimę są łatwo demontowane. To może trójkąt?