Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:09, 28 cze 2015

rzulieta napisał(a)
Boski powojnik!

ale nie mój

leon60 napisał(a)

mi też smutno dobre były

dubel
lindsay80 21:36, 28 cze 2015

dziękuję Kochana za pamięć - piękny ogród zwiedziliście.
Spodobała mi się bardzo rabata hostowa z różowymi tawułkami i oczywiście tulipanowiec.
Ostróżki w różnych odcieniach niebieskiego i białe mam i właśnie myślę gdzie je wkomponować
Kuba 21:57, 28 cze 2015

Potwierdzam za Edytą że odwiedziłaś ciekawy ogród
zastanawiam się jeszcze nad umbrą którą pokazałaś- te kulki w korzeniach wyglądają na nawóz a skoro nie rozpuścił się przez trzy lata, to może nie dostawał wystarczającej ilości wody albo coś tej wodzie przeszkadzało dostać się do korzeni, np. glina
nawigatorka 22:24, 28 cze 2015

lindsay80 napisał(a)
dziękuję Kochana za pamięć - piękny ogród zwiedziliście.
Spodobała mi się bardzo rabata hostowa z różowymi tawułkami i oczywiście tulipanowiec.
Ostróżki w różnych odcieniach niebieskiego i białe mam i właśnie myślę gdzie je wkomponować

Myślałam kiedyś ze jeszcze takiego tulipanóowca nie widziałam a jednak
nawigatorka 22:29, 28 cze 2015

Kuba napisał(a)
Potwierdzam za Edytą że odwiedziłaś ciekawy ogród
zastanawiam się jeszcze nad umbrą którą pokazałaś- te kulki w korzeniach wyglądają na nawóz a skoro nie rozpuścił się przez trzy lata, to może nie dostawał wystarczającej ilości wody albo coś tej wodzie przeszkadzało dostać się do korzeni, np. glina

Czytałam ze one dość długo się rozpuszczają i obcja gliny nie wchodzi wraczej w grę. Juz trochę jestem zmęczona tym dochodzenie: szkodniki, grzyb,niedożywienia,coś w glebie,niezgodność podkładki...już nawet zastanawialiśmy się czy może lampa pod drzewem mu nie szkodzi.ale dziękuję za sugestie -każda może okazać się bezcenna.
polinka 22:42, 28 cze 2015

Też myślę, że to nawóz. Opuchlaki mają białe jaja ( jeśli się mylę proszę mnie poprawić), bynajmniej u mnie jest to kolor biały.
nawigatorka 22:46, 28 cze 2015

polinka napisał(a)
Też myślę, że to nawóz. Opuchlaki mają białe jaja ( jeśli się mylę proszę mnie poprawić), bynajmniej u mnie jest to kolor biały.

Cieszą mnie takie opinie.i ja tak myślę. Ale wiśnie i tak umierają... Ale już widzę oczami wyobraźni graby na wysokich nozkach ciete w stozki...co myślicie?
noemi 23:49, 28 cze 2015

nawigatorka napisał(a)

Cieszą mnie takie opinie.i ja tak myślę. Ale wiśnie i tak umierają... Ale już widzę oczami wyobraźni graby na wysokich nozkach ciete w stozki...co myślicie?

Bardzo dobry pomysł strata jest ale i nowe możliwości