Asiu może ja mało się znam, ale jak ciski podrosna to i tak zasłonią trawniczek, trawki czy ewentualnie kolejną rabatkę z (cudnymi)rozchodnikami.
W planie masz równe odcinki trawnika, a z boku (po lewej) widać , że jeszcze nie masz wydzielonych linii, więc może zmniejsz też tę, którą dopiero stworzysz?
Nie wiem czy wyjąkałam się tak abyś mnie zrozumiała...
Ocxywiscie masz racje.i nie ma ze sie nie znasz.
A pasy po lewej i sa i nie sa wydxielone.a to dlatego ze rosna juz tam swidosliwy ktorebposadzone sa w srodku kazdego pasa.oczywiscie trawnik moge zwezyc ale czy aby jeden wezszy pas nie bedzie jeszcze bardziej zwracal na siebie uwagi?
No to jeżeli tak to faktycznie, może denerwować w przyszłości...jak się ma miarkę w okuAle weź pod uwagę, że tam masz mały fragment trawnika, który jeszcze oprócz cisów grujeczniki zasłonią jak się rozrosną...
Ja obstaje przy swoim. Żadne linie Cię wtedy nie denerwują Czyli, że powtórzyć tą rabatę rozchodnikową za grujecznikami i przesunąć za nią cisy. Wszystko wtedy zgrane. Ale Ty Asia na pewno tak to wymyślisz, że będzie git
Bo chyba już teraz się nie zgadza z tymi cisami. Coś Asia pisała, że musiałaby od razu krawężnik za grujeczniki wstawić, żeby linie się zgrywały, dobrze pamiętam?
ale tez jeszcze pisała, że ten trawnik żle by się kosiło...więc czym sie różnic będą te dwa pozostałe trawniki?...prócz tego że będą trochę szersze?...Asiu wytłumacz ograniczonej