Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

anna_t 12:57, 29 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
ufff to dobrze.wyobraznia sie przyda
Serio zrobki sa ok?moim zdanie em wygladaja tak sobie ale sa skuteczne dosc.tyle kory to by mnie fortune kosztowalo.a juz za duzo tych rabat by wygladaly ok.ale teraz przywoze kore od kuzyna z tartaku.taka juz troche lezaca u niego.wlasnie dzis bedzie kolejny transport.do osobowki wchodzi nam jakies 6 300 litrowych workow.teoche juz tego mamy

według mnie o niebo lepiej od piachu jaki u mnie wszędzie widac gdy korą nie wysypę
fajnie mieć takiego kuzyna szkoda że się wczesniej nie pochwalił co? będziecie wymieniać te zrębki?
anna_t 13:00, 29 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
mial wizualnie odcinac rabatyvwoko wglebnik od reszty ogrodu.tak by nie bylo widac wszystkiego od razu.mial byc tez tlem dla rabaty

to ja bym przesunęła fajny był plan
przy twoim zapale mykniesz to w pół godziny
a jak Ty czujesz? bo napewno masz jakąś wizje
amelia_b 13:01, 29 lip 2016

100 m2 lawendy to dopiero będzie coś
nawigatorka 13:02, 29 lip 2016

anna_t napisał(a)

według mnie o niebo lepiej od piachu jaki u mnie wszędzie widac gdy korą nie wysypę
fajnie mieć takiego kuzyna szkoda że się wczesniej nie pochwalił co? będziecie wymieniać te zrębki?
nie no chwakil sie.i pomagal nam nie raz i nawet ma od nas kolejne zlecienie tylko ze to dosc daleko od nas i nie wiedzielismy jak przewiezc to.dla niego to zbedny smiec.
Zrabki zostaja.jest tego kilka przyczep.a nie sciolkujesz trawa skoszona?
beta 13:06, 29 lip 2016

a ja bym tam zrobiła taki placyk zwirowy...np. gdybyś chciała posiedzieć z moliniami sam n sam
nawigatorka 13:07, 29 lip 2016

anna_t napisał(a)

to ja bym przesunęła fajny był plan
przy twoim zapale mykniesz to w pół godziny
a jak Ty czujesz? bo napewno masz jakąś wizje
z jednej strony rizchodnikowo-rozplenicowa uwielbiam i moglabybyc wieksza. Ale te cisy dobrze rosna i szkoda mi ich ruszac.jesli mialabym je wykopywac ro tylko po tu by zalozyc tam jednak trawnik...M nie chce ich ruszac.
Czyli albo trawnik sle bez cisow.albo dosadzam rozplenic bez ruszania cisow.
anna_t 13:07, 29 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
nie no chwakil sie.i pomagal nam nie raz i nawet ma od nas kolejne zlecienie tylko ze to dosc daleko od nas i nie wiedzielismy jak przewiezc to.dla niego to zbedny smiec.
Zrabki zostaja.jest tego kilka przyczep.a nie sciolkujesz trawa skoszona?

ściołkuje ale nie podoba mi sie noo...różne kolory sa na rabacie i niewiem chyba wszystko kompostem przykryje bo tańszy od kory..
beta 13:08, 29 lip 2016

a może heufleriana?
nawigatorka 13:08, 29 lip 2016

amelia_b napisał(a)
100 m2 lawendy to dopiero będzie coś
ale ro musialabym sie bardzo nudzić.a koszt...
Na razie pod brzosami staram sie rozmnozyc biale jezowki w roznych trawach.kilka rzeczy tylko musi wyleciec i klosownice musze prxytargac
kasia_w 13:10, 29 lip 2016

Asia
nie ma szans, żebym za Twoim wątkiem nadążyła, ale wpadam akurat na szersze kadry i podziwiam.Jesteś mega po prostu
Rabata za wgłębnikiem to malutki fragment całego planu, a jest duża...Hmmm...
ok, nic nie mówię

Ogród jest już piękny
odnośnie Twojego pytania- ekran cisowy jakoś tutaj nie pasuje, jeśli powtórzysz rabatę rozchodnikową- a to świetny pomysł, powtórzenie jej. Osobiście te ekran przesunęłabym tak, jak mówisz, za nową rabatę w stronę molinii. Oczywiście, jeśli i się chce