Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 13:39, 27 paź 2016

O matko a ja muszę gnać pob dzieci a tu taki pogaduchy... Wrócę.
A na razie słonko zostawiam

amelia_b 13:48, 27 paź 2016

piękny ten Twój bezkres
Magda70 13:58, 27 paź 2016

Nie denerwuj lwa tym słońcem
UlaB 14:01, 27 paź 2016

anna_t napisał(a)

są różne,w marketach zazwyczaj 1,4cm ja mam takie 2,5cm
białe oczywiście
drewno nie wszedzie pasuje poza tym ja mam schize na punkcie odcieni drewna,jak jest kilka (listwy, drzwi, podloga)w jednym pomieszczeniu to dla mnie jest masakra

ja takoz mam schize - dałam rade i przeca napsiałam, ze malowanie tego tez wchdozi w rachube (w jednej lazience mam pomalowane na kolor ściany)
Z drzwiami jest w ogole zabawnie, bo kupilam identyczne jak miałam w poprzednim lokum - nie spodobało mi sie NIC nowego. To dopiero "COŚ"

ćwiercwalek 2,5x2,5? kurcze, nie czuje takiego rozwiązania, zawsze lubilam jak listwa jest chuda, a tu na 2,5cm od ściany, hmmmm... Pokazałabys u siebie w watku jak to wygląda? Nigdy nie widziałam takiego rozwiązania.

nawigatorka 15:14, 27 paź 2016

Kawa napisał(a)

ja się uparłam że co dwa lata gdzieś musimy jechać
reset potrzebny mnie szczególnie a i mąż zapierdziela więc jemu też to wychodzi na dobre
i miałam wybierac w tym roku wakacje czy dom
wybrałam wakacje
ja jakoś zrelaksowania na wakacjach dopiero sie ucze
nawigatorka 15:15, 27 paź 2016

Kawa napisał(a)

no chyba żartujesz
7 stopni szaro buro zimno paskudnie

upś
nawigatorka 15:16, 27 paź 2016

Juzia napisał(a)
U mnie ciut słońca się przebija....ale zimnooooo
to chociaż wygląda ładnie
nawigatorka 15:16, 27 paź 2016

anna_t napisał(a)

listwy przypodlogowe wbrew pozorom to niezła kasa...nam projektantka podpowiedziała ćwierćwałki, zobaczylam je najpierw u niej w domu(zajebistym btw..) i zdecydowalismy się. o wiele taniej to wyszlo i minimalistycznie
wiem.a ja wydawać nie lubię.dlatego tyle niestandardowych rozwiązań i mas.iblistwy pewne też takie beda
nawigatorka 15:19, 27 paź 2016

UlaB napisał(a)

czyli dokladnie tak jak ja
Na razie mi tu dobrze, mimo ze grubo ponad poprzednie 4 lata to pewnie dlatego, ze stan niedokonczony wlasciwie trwa nadal ale nei sądze zebym tu dozyła sędziwej starości (obym dożyła w ogole)

Listwy masz na mysli w domu? No, to dobry wynik A światła wszystkie są we wnetrzach? Mnie zawsze rozwala tekst mojej mamy "no kup coś, nie bedzie przeciez tak wisiec/stac itp..." Niektorzy musza miec juz teraz cos, cokolwiek byle nie wyglądało na niedokonczone i nie rozumieja, ze to nie moze byc "coś" tylko musi mieć to "COŚ" co spowoduje przyspieszone bicie serca, takie wymarzone
tak w domu.jakoś ich brak mi nie przeszkadza.
Lampy mam ale chyba tylko dlatego że wszystkie mamy w podwieszanym suficie.no poza przemysłowymi ale to inna historia i one nawet niebtylensa dla światła rttylko właśnie dlatego czegoś
U nas niektórzy myślą że mamy nie pomalowane bo białe ściany wszędzie
nawigatorka 15:19, 27 paź 2016

anna_t napisał(a)
u mnie tez bez słońca...powinnam reszte czosnków posadzic ale lenia mam... cebulowe to chyba w grudniu tez mozna sadzić
można.oby nie kilofem