super wizytówka świetne ujęcia, pięknie oddają charakter ogrodu zachwyciłam się kolejny raz szałwią? piękny kolor daje latem, dużo z nią Asia zachodu? I czy Ty ją masz w połączeniu z seslerią?
uwiez mi że sama się zdziwiłam odnajdując te zdjęcia ze ona aż tak świeci kolorem.nie ma z nią wogole zachodu.u mnie rośnie w miejscu bez nawadniania na pełnym słońcu.sadzonki że zdjęć mają jedynie rok kwitly u mnie drugi raz i były bardzo duże. Po ścięciu pierwszych kwiatów zakwita ponownie ale mniej obficie. U mnie się jeszcze nie wysiala. Może za wcześnie ubiegłej jesenini scielam kwiaty.w tym roku scielam ja dokładnie przedwczoraj.i właściwie to cięcie to jedyne co z nią robię.
Zaś leżałaś....ja nie wiem kto Ci tą robotę robi, niby odkurzacz wyłożyła do fotki...A tak poważnie masz już za....cie wysprzątane-drzewa pewnie boją się sypnąć choć jeden listek na taki czyściutki trawniczek.
haha bo tu drzew nie mam to i liści brak.właśnie byłam w trakcie przechodzenia z krótszego na dłuższy przedłużacz.a i tak za krótki się okazał.na trawnikach wogole liści nie zbieram.jakby trawnik trochę podgnil to nawet dobrze bo rośnie jak wściekły a na koszenie za mokro.