Ja cytuję, by ponownie przywołać cudeńka na tapetę. Spodziewałam się po Tobie czegoś ekstra....ale nie aż tak.Człowiek myśli, że jest twórczy-po czym zagląda do Ciebie i doooopa...Jest prawie twórczy, a jak nam podpowiada słynna reklama-PRAWIE robi wielką różnicę.
Moje pierniczki nie doczekały sie strojenia - przyjechała rodzinka i resztę tego czego nie zjedli to zabrali
Dobrze, ze mam trochę w pudełku odłożonych... Zostało może kilkanaście sztuk...
Asiu poradź mi jeszcze na czym można powiesić na drzwiach stalowych ciężki wianek??? Moje haczyki nie wytrzymują... Nie chcę kupować tego na 2kg, bo trochę kosztuję i brzydki jest...
Kasiu no co Ty.gdybys widziała jak odcinalam te szyjki jak badalam jak skuteczne ozdobic te bombki...jeśli sie podobają to fajnie.jestem ciekawa jak na choince się sprawdza.
Twórczy myślę potrafi być każdy.mi też nie zawsze wszystko wychodzi.a jak już wychodzi to i tak wszystkich nie zadowoleni.ale siebie tak
Kasiu no co Ty.gdybys widziała jak odcinalam te szyjki jak badalam jak skuteczne ozdobic te bombki...jeśli sie podobają to fajnie.jestem ciekawa jak na choince się sprawdza.
Twórczy myślę potrafi być każdy.mi też nie zawsze wszystko wychodzi.a jak już wychodzi to i tak wszystkich nie zadowoleni.ale siebie tak