Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 07:32, 12 gru 2016

amelia_b napisał(a)
nie wszystkie, część mi do koncepcji nie pasuje
a chyba że tak
nawigatorka 07:32, 12 gru 2016

Kacha123 napisał(a)
Trzeba było widzieć miny moich, jak im miesiąc temu powiedziałam, że zrobimy nowoczesną choinkę z drabiny
pewnie bezcenna i wymowna?
nawigatorka 07:33, 12 gru 2016

lindsay80 napisał(a)

oczywiście
jakoś Ci nie wierzę
kasja83 07:49, 12 gru 2016

Kacha123 napisał(a)
Sosna - oczywista oczywistość! Nie mogłam wcześniej napisać, bo byłam na koncercie Chylińskiej. Wierzysz mi na słowo, że wiedziałam?

mmmmm-uwielbiam Chylińską!!Taka baba z jajami
kasja83 07:52, 12 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
Na razie wystarczy.przy okazji i ja się udekorowalam

Płatki srebra i miedzi latają po całym domu.nigdy nie pracowałam aż z tak delikatnym materiałem.

Ja cytuję, by ponownie przywołać cudeńka na tapetę. Spodziewałam się po Tobie czegoś ekstra....ale nie aż tak.Człowiek myśli, że jest twórczy-po czym zagląda do Ciebie i doooopa...Jest prawie twórczy, a jak nam podpowiada słynna reklama-PRAWIE robi wielką różnicę.

Pięknie Asiu!
AniMa 09:01, 12 gru 2016

Moje pierniczki nie doczekały sie strojenia - przyjechała rodzinka i resztę tego czego nie zjedli to zabrali
Dobrze, ze mam trochę w pudełku odłożonych... Zostało może kilkanaście sztuk...

Asiu był listonosz...eM go pogonił - priv
AniMa 09:11, 12 gru 2016

Asiu poradź mi jeszcze na czym można powiesić na drzwiach stalowych ciężki wianek??? Moje haczyki nie wytrzymują... Nie chcę kupować tego na 2kg, bo trochę kosztuję i brzydki jest...
nawigatorka 09:57, 12 gru 2016

kasja83 napisał(a)

mmmmm-uwielbiam Chylińską!!Taka baba z jajami
to na pewno
nawigatorka 10:01, 12 gru 2016

kasja83 napisał(a)

Ja cytuję, by ponownie przywołać cudeńka na tapetę. Spodziewałam się po Tobie czegoś ekstra....ale nie aż tak.Człowiek myśli, że jest twórczy-po czym zagląda do Ciebie i doooopa...Jest prawie twórczy, a jak nam podpowiada słynna reklama-PRAWIE robi wielką różnicę.

Pięknie Asiu!
Kasiu no co Ty.gdybys widziała jak odcinalam te szyjki jak badalam jak skuteczne ozdobic te bombki...jeśli sie podobają to fajnie.jestem ciekawa jak na choince się sprawdza.
Twórczy myślę potrafi być każdy.mi też nie zawsze wszystko wychodzi.a jak już wychodzi to i tak wszystkich nie zadowoleni.ale siebie tak
nawigatorka 10:01, 12 gru 2016

kasja83 napisał(a)

Pięknie Asiu!
Kasiu no co Ty.gdybys widziała jak odcinalam te szyjki jak badalam jak skuteczne ozdobic te bombki...jeśli sie podobają to fajnie.jestem ciekawa jak na choince się sprawdza.
Twórczy myślę potrafi być każdy.mi też nie zawsze wszystko wychodzi.a jak już wychodzi to i tak wszystkich nie zadowoleni.ale siebie tak