Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 19:20, 18 gru 2016

beta napisał(a)
Biała Panna śliczna ...
podziwiam za konsekwencje w kolorystyce
a dzieciaki nie próbowały nakokosić na niej?...u mnie jeden kolor by nie przeszedł...chyba, że bym porządnie posegregowała ozdoby...ale chyba aż tak mi nie zależy...popatrzę u Was i oczy nacieszę
dziewczyny mają swoją choinkę.ivtak dobrze że ns jednej się skończyło choć codziennie przedstawiana ma być z pokoju jednej do pokoju drugiej e planie jest też łańcuch z popkornu... Dzięki Beri
amelia_b 19:22, 18 gru 2016

Czyli po amerykańsku
nawigatorka 19:22, 18 gru 2016

Rojodziejowa napisał(a)
Witaj Asiu. Dawno mnie na O nie było, ale pierwsze co to wpadam do Ciebie. Na FB Wizjerki się zakochałam w bombkach przezroczystych i czekam na odpowiedź, czy mi znajomi znajomych dadzą radę udmuchać jeszcze, żebym dowiesiła do mojej choinki. Jak zwykle jesteś moją inspiracją
Kiedyś przy rozmowach o sklepach w stanach z świątecznymi ozdobami mówiłam o szopce z takiego sklepu przywiezionej, miałam się pochwalić, więc fotkę zostawiłam u mnie na wątku, żeby Ci tu nie zaśmiecać

Kociołek świetny u mnie choinka na razie w wielkiej donicy, która się nie może doczekać odnalezienia juty
fajnie Cię Asiu widzieć.i miło mieć takie źródło x bombkami.znajdziesz jeszcze czas by je robic?
Idę szoble oglądać
nawigatorka 19:22, 18 gru 2016

AngelikaX napisał(a)
Choineczka pierwsza klasa
choineczka dziękuję
nawigatorka 19:23, 18 gru 2016

amelia_b napisał(a)
Czyli po amerykańsku
raczej tego nie wiedzą nawet chyba popkornu nie jedly
Makao_J 19:25, 18 gru 2016

Cudna choinka. Wypasiona.
Rojodziejowa 19:26, 18 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
fajnie Cię Asiu widzieć.i miło mieć takie źródło x bombkami.znajdziesz jeszcze czas by je robic?
Idę szoble oglądać

Teraz tak sobie myślę, że to raczej same postaci ze szopki, nie szopka Ale już sama ujrzysz

Co do bombek, to ja z tych, co robią na ostatnią chwilę robią, ale jak trzeba to przez całą noc
amelia_b 19:27, 18 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
raczej tego nie wiedzą nawet chyba popkornu nie jedly
jak nie jadły to lepiej, powiesz że styropian i dziewczynki nie ruszą

PS U mnie po 5 mniutach nie było by już ani jednego popcornowego duszka
19:36, 18 gru 2016
nawigatorka napisał(a)
dziewczyny mają swoją choinkę.ivtak dobrze że ns jednej się skończyło choć codziennie przedstawiana ma być z pokoju jednej do pokoju drugiej e planie jest też łańcuch z popkornu... Dzięki Beri

ciekawe jak długo będzie się im chcieć tak choinkę przestawiać? pierwszy raz słyszę o takim pomyśle ....ja tam bym postawiła na korytarzu i niech sobie każda wychodzi pooglądać

nawigatorka 19:51, 18 gru 2016

Makao_J napisał(a)
Cudna choinka. Wypasiona.
dziękuję