Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:16, 18 gru 2016

Rojodziejowa napisał(a)

Teraz tak sobie myślę, że to raczej same postaci ze szopki, nie szopka Ale już sama ujrzysz

Co do bombek, to ja z tych, co robią na ostatnią chwilę robią, ale jak trzeba to przez całą noc
to odwrotnie niż ja.ja w wyprzedzeniem i planem wszystko.a figurki eleganckie i bardzo ponadczasowe
nawigatorka 20:17, 18 gru 2016

amelia_b napisał(a)
jak nie jadły to lepiej, powiesz że styropian i dziewczynki nie ruszą

PS U mnie po 5 mniutach nie było by już ani jednego popcornowego duszka
taki beztłuszczowy to chyba nawet nie jest taki zły. A wiesz jak zakazy dzialaja
nawigatorka 20:19, 18 gru 2016

eee_taam napisał(a)

ciekawe jak długo będzie się im chcieć tak choinkę przestawiać? pierwszy raz słyszę o takim pomyśle ....ja tam bym postawiła na korytarzu i niech sobie każda wychodzi pooglądać

jeśli dzieci artystycznie mają się rozładować to mają do tego choinkę.a że każda chce mieć ją u u ciebie to wiadomo...
To nam się raczej znudzi bo to nie lada ciężar.
Na korytarzu to stoi główna choinka i nie wystarcza
nawigatorka 20:19, 18 gru 2016

eee_taam napisał(a)

ciekawe jak długo będzie się im chcieć tak choinkę przestawiać? pierwszy raz słyszę o takim pomyśle ....ja tam bym postawiła na korytarzu i niech sobie każda wychodzi pooglądać

jeśli dzieci artystycznie mają się rozładować to mają do tego choinkę.a że każda chce mieć ją u u ciebie to wiadomo...
To nam się raczej znudzi bo to nie lada ciężar.
Na korytarzu to stoi główna choinka i nie wystarcza
Madzenka 20:25, 18 gru 2016

Piękna choinka, taka Twoja indywidualna, własnoręcznie przyozdobiona. Pokochałam biel na świeta kilka lata temu, gdy świeta przestały byc śnieżne Wreszcie masz i Ty swoją choinkę a dziewczynki swoją
Czekałam kiedy sosna spowszednieje i z niej zrezygnujesz
Dzisiaj stałam i myślami: idealna jodła czy niebieski świerk? . Sprzedawaca twierdzi, ze mimo ze sciety będzie stał i rok bez utraty igieł, ciekawe czy mówił prawde, w razie czego wiem gdzie mieszka U mnie w tym roku choinka pod kolor eukaliptusa
Na razie mam tylko kwiaty jako dekoracje , masz rację wystarczy

Ps. Gwiazd w tym roku nie wyciągam z szafy
nawigatorka 20:30, 18 gru 2016

Madzenka napisał(a)
Piękna choinka, taka Twoja indywidualna, własnoręcznie przyozdobiona. Pokochałam biel na świeta kilka lata temu, gdy świeta przestały byc śnieżne Wreszcie masz i Ty swoją choinkę a dziewczynki swoją
Czekałam kiedy sosna spowszednieje i z niej zrezygnujesz
Dzisiaj stałam i myślami: idealna jodła czy niebieski świerk? . Sprzedawaca twierdzi, ze mimo ze sciety będzie stał i rok bez utraty igieł, ciekawe czy mówił prawde, w razie czego wiem gdzie mieszka U mnie w tym roku choinka pod kolor eukaliptusa
Na razie mam tylko kwiaty jako dekoracje , masz rację wystarczy

Ps. Gwiazd w tym roku nie wyciągam z szafy

Sosna wróci pewnie.mam nawet na polu taka upatrzona ale gdy coś powszednie staje się nieatrakcyjne.przynajmniej w dekoracjach.
Ale i tak uważam że sosna to wyjątkowa choinka i nadal najrzadziej spotykana.
Ciekawa jestem niebieskiej choinki.Lubię zimne kolory.biel u mnie na święta od...6 czy 7 lat. Wtedy znalezienie białych bombek było bardzo trudne.same srebra były.a teraz....Ale to mi akurat nie powszednie.biel jest niezastąpiona.
Ja gwiazdy lubię bo są wielkogabarytowe a u nas małe bibeloty giną we wnętrzu.ale mam już jakiś plan na przyszłoroczne dekoracje okolicy nad stołem
ivo 20:41, 18 gru 2016

Jeszcze u Ciebie pochwalę choineczkę i myślę nadal nad tym wiadro-kociolkiem a czym Ty malujesz takie stare wiadro ?
leon60 20:51, 18 gru 2016

Ponad godzinę dziś łaziliśmy po lesie w poszukiwaniu idealnej sosny i dupa... same krzywulce i pokraki...
ivo 20:54, 18 gru 2016

leon60 napisał(a)
Ponad godzinę dziś łaziliśmy po lesie w poszukiwaniu idealnej sosny i dupa... same krzywulce i pokraki...

Olka to może jodełkę ?
nawigatorka 20:56, 18 gru 2016

ivo napisał(a)
Jeszcze u Ciebie pochwalę choineczkę i myślę nadal nad tym wiadro-kociolkiem a czym Ty malujesz takie stare wiadro ?
ocynku niczym.ma on swój surowy urok.a to że trochę stary
..Tym lepiej
Ale jeśli uważasz że wymaga malowania to można albo ręcznie albo spreyem.albo w wersji de lux proszkowo