Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

amelia_b 21:52, 29 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
hmmm jednak mam poczucie zawodu. przygotowana byłam na dyskusje,pytania, watpliwości dziesiatki podpowiedzi i innych pomysłów a tu cisza...to przez te święta? czy nudny temat traw? eh zastaje mi czekac do wiosny
jakby ktos miała nadwyzki trzcinnika to wiecie
napisałaś ze się balas poruszać temat widzisz nie potrzebnie ja mojego chętnie oddam w dobre ręce, mam 6 szt nie 5 i najważniejsze bo nie napisałam: Asiu szanujemy Twój wybór
AniMa 08:08, 30 gru 2016

Asiu a o jakim efekcie myśleliście z tymi trawami: falujący łan, czy sztywne kłosy w równym szyku?
nawigatorka 09:19, 30 gru 2016

amelia_b napisał(a)
napisałaś ze się balas poruszać temat widzisz nie potrzebnie ja mojego chętnie oddam w dobre ręce, mam 6 szt nie 5 i najważniejsze bo nie napisałam: Asiu szanujemy Twój wybór
e nudy
nawigatorka 09:19, 30 gru 2016

AniMa napisał(a)
Asiu a o jakim efekcie myśleliście z tymi trawami: falujący łan, czy sztywne kłosy w równym szyku?
myślę raczej o masie albo masie z liści na dole albo wogole z klosami.
malkul 09:31, 30 gru 2016

Asia wasz zeszły sezon powala na ziemię Ilość wykonanje roboty , tony przerzuconych materiałów, no babo szacun!!!

koleżanka parę stron temu napisała że to będzie jeden z najpiękniejszych ogrodów na forum i ma rację. Cudowny wręcz!!!

ps. uwielbiam takie kobity! nie marudzi tylko zakasała rekawy i realizuje z mozłem swoje plany i marzenia

chapeaux bas
amelia_b 09:44, 30 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
e nudy
he he jak ci to humor poprawi to ja mam pytanie czy pewna jesteś lej zmiany?
nawigatorka 09:48, 30 gru 2016

malkul napisał(a)
Asia wasz zeszły sezon powala na ziemię Ilość wykonanje roboty , tony przerzuconych materiałów, no babo szacun!!!

koleżanka parę stron temu napisała że to będzie jeden z najpiękniejszych ogrodów na forum i ma rację. Cudowny wręcz!!!

ps. uwielbiam takie kobity! nie marudzi tylko zakasała rekawy i realizuje z mozłem swoje plany i marzenia

chapeaux bas
Gosiu Są marudzić nie będę choć w zasadzie ogrodowo nie marudzenia no chyba że namawiam M na cos

Bardzo budujące są takie miłe słowa że wierzycie że będzie pięknie.wiecie jak często spotykamy się z brakiem wyobraźni i dziwnymi spojrzeniami na nasze ogrody.
No ostatnio w święta usłyszałam jak nie powiem kto nazwał nasza pergole....Rusztowaniem....Na pranie

Ps wiesz ile razy kopa dawały mi oglądane u Ciebie pracę np z układaniem krawężników?
nawigatorka 09:49, 30 gru 2016

amelia_b napisał(a)
prawie
nawigatorka 09:49, 30 gru 2016

amelia_b napisał(a)
prawie
margaretka3 09:49, 30 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
a pokuta?

Ha ha Asia, nie wiesz? W duchu pokuty przyjdzie Ci wykopać całe pole molini i zasadzić od nowa