Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Mixtoorka 10:47, 18 sty 2017

nawigatorka napisał(a)
dzis to juz szadź ale fakt pieknie jest.
i pod śnegiem nie widzać kilkudziesięciu kopców krecich...a każdy kopiec to kilka łopat ziemi

Ta, tylko nie wiedziałam jak napisać oszadzone czy oszadzione czy jak... w szadzi

Kopców nie widać, nic a nic... ale molinie pięknie widać
MirellaB 10:57, 18 sty 2017

Asia zdjęcia dla Ciebie wstawiłam u mnie na wątku.
amelia_b 11:16, 18 sty 2017

przyznam że warunki klimatyczne do uwiecznienia ogrodu na zdjęciach to miałaś wręcz wyborne z wielkim żalem wczoraj z pracy szłam do dentysty oglądając wszystkie krzewy i drzewa po drodze, miałam nadzieję że uda mi się wrócić o przyzwoitej porze żeby wyskoczyć chociaż na 15 min do ogrodu,ale niestety, złośliwość ludzka nie zna granic tzn kolejka. dziś z takim samym żalem szłam do pracywiesz co chyba się zwolnię bo tyle rzeczy mnie omijai nie chodzi mi tylko o to co daje nam aura ale o to jak świetnie bawią się dzieciaki z tatusiem zazdroszczę im lepienia bałwana, jeżdżenia na sankach czy robienia aniołków na śniegu, tyle mają radochy, a ja dostaje tylko mmsowe relacje z przebiegu ich harców
anna_t 11:40, 18 sty 2017

nawigatorka napisał(a)
troszkę tak ale co tam focic? Czekam na wiosnę już plany poczynione. Zaczynamy przeliczać ile czego kiedy i za ile...
Forum cały dzień nie działało więc i mnie nie ma

znowu mnie intrygujesz..musze nauczyć się robienia budżetu ogrodowego. ja nawet nie wiem ile wydalam w 2016 ale wiem ze efektu brak masz jakiś system?jak wyliczasz ile roślin Ci będzie potrzebnych, itp? ogólnie wszystkie plany wyliczasz i potem w ciągu roku jak sobei dzielisz te wydatki?

zima piękna! fajnie masz z tym zagajnikiem brzozowych bo z tak dalekiej i zupelnie innej perspektywy patrzysz na dom. podoba mi się to
nawigatorka 12:03, 18 sty 2017

AngelikaX napisał(a)
Piękna zima cudnie Dziadek Mróz Ci ogród przyozdobił - uwielbiam takie kryształkowe dekoracje

u mnie dziś podobnie - ale zdecydowanie wolę oglądać takie obrazki zza okna przy filiżance gorącej kawy niż biegać z aparatem - termometr -7 pokazuje

Ubrałam się nawet w czapkę czego nie ma w zwyczaju by mnie zimno od aparatu nie przegoniło kawe mam i ja a jakże
nawigatorka 12:05, 18 sty 2017

sylwai napisał(a)
Piękne obrazki
nie moja załuga
nawigatorka 12:06, 18 sty 2017

ren133 napisał(a)

Super oszroniony ogród)))

PS Extra wygląda ta molinia a może ona jeszcze podrośnie?
podrośnie na pewno tylko musiałaby miec liście tak wysokie jak wiatostany teraz by mnie zadowoliła
nawigatorka 12:07, 18 sty 2017

Mixtoorka napisał(a)

Ta, tylko nie wiedziałam jak napisać oszadzone czy oszadzione czy jak... w szadzi

Kopców nie widać, nic a nic... ale molinie pięknie widać
oszadzone chyba...albo w szadzi kopce niedługo sie objawią
nawigatorka 12:07, 18 sty 2017

MirellaB napisał(a)
Asia zdjęcia dla Ciebie wstawiłam u mnie na wątku.
merci
nawigatorka 12:12, 18 sty 2017

amelia_b napisał(a)
przyznam że warunki klimatyczne do uwiecznienia ogrodu na zdjęciach to miałaś wręcz wyborne z wielkim żalem wczoraj z pracy szłam do dentysty oglądając wszystkie krzewy i drzewa po drodze, miałam nadzieję że uda mi się wrócić o przyzwoitej porze żeby wyskoczyć chociaż na 15 min do ogrodu,ale niestety, złośliwość ludzka nie zna granic tzn kolejka. dziś z takim samym żalem szłam do pracywiesz co chyba się zwolnię bo tyle rzeczy mnie omijai nie chodzi mi tylko o to co daje nam aura ale o to jak świetnie bawią się dzieciaki z tatusiem zazdroszczę im lepienia bałwana, jeżdżenia na sankach czy robienia aniołków na śniegu, tyle mają radochy, a ja dostaje tylko mmsowe relacje z przebiegu ich harców
oj widze ze nostaligiczne refleksje Ci dopadły....ale takie MMsy to chyba miłe są co? ale sama wiesz najlepiej co dla Was dobre. bedzie dobrze nie martw się