Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 07:40, 19 sty 2017

AniMa napisał(a)

Też mam taki problem...wychodzę i wracam do domu jak ciemno, widzę szadź i jej piękno tylko w światłach samochodu....
Dobrze, że choć tutaj oczka nacieszę
już najgorsze za nami.dni coraz dłuższe
leon60 08:01, 19 sty 2017

nawigatorka napisał(a)
Beata go ma prawda? Podobno

podobno
08:21, 19 sty 2017
foty ogrodu jak z mrocznych filmów ....w takie dni ponure trudno zrobić ładne fotki ...a tobie sie udało

PS. mnie taka zima pasuje jak jest w tym roku oby trwała max do końca lutego ...a potem regularna wiosnę chce
Mixtoorka 09:05, 19 sty 2017

nawigatorka napisał(a)
ciesze się, ze widać te moją ogrodową typografie ale widzą nielicznie ostatnio się nasłuchałam jak to nie widać byśmy mieli ogrodowa pasję....wrrrr
)

no dobrze, że siedzę, bo padłabym....
magnolia 09:15, 19 sty 2017

nawigatorka napisał(a)
Oj Marto wiesz jak ciesza mnie takie słowa. ciesze się, ze widać te moją ogrodową typografie ale widzą nielicznie ostatnio się nasłuchałam jak to nie widać byśmy mieli ogrodowa pasję....wrrrr
Myślałam o molini KF ale ona za wysoka i pewnie by leżała. jeszcze jest transparent pośrodku prawda? podpowiesz cos o niej? wyższa jest od mox...coś tam
dzis to juz nawet zapytania o cene trzcinnika wysylałam...
a gdzie ta Twoja nowa trawa zagości? musze się dokształcić

Oj, ludzie mówią różne rzeczy. Jesienią ktoś mnie pytał po co mam pole lawendowe, wymyślił w końcu że hoduję ją na sprzedaż kwiatów, po po co innego przecież. Zwykle jest tak, że ludzie nie widzą, nie widzą, a jak zobaczą to wtedy milczą- czasem pamiętają swoje komentarze wcześniejsze, a czasem znów bardzo się im podoba, tak że aż ich skręca.

Molinia KF jest świetna, ale lepiej by tam wyglądało coś bardziej pionowego, a ona ma fontannowy pokrój. O tej porze będzie już leżała raczej, czasem wcześniej nawet.
O transparent nie wiem więcej niż to co wyczytać można. Podejrzewam że będzie dłużej stała, ale pewnie nie tyle co trzcinnik, bo ten co roku do wiosny w pisonie, a z moliniami jest różnie. Pytaj Beaty.
I o wysokość kęp też.

Mój sporobolus gdzie?- pokażę go w sezonie, choć nadal niewielki będzie, jeszcze nie da efektu. Przy podjeździe, na tarasowej.

malkul 10:52, 19 sty 2017

nawigatorka napisał(a)

asiu
wszytskei zdjecia sliczne ale to skradlo mi serce
pięknei to wygląda
swietna oś widokowa
bardzo lubię te konstrukcję na pranie powojników
nawigatorka 11:05, 19 sty 2017

leon60 napisał(a)

podobno
nawigatorka 11:06, 19 sty 2017

eee_taam napisał(a)
foty ogrodu jak z mrocznych filmów ....w takie dni ponure trudno zrobić ładne fotki ...a tobie sie udało

PS. mnie taka zima pasuje jak jest w tym roku oby trwała max do końca lutego ...a potem regularna wiosnę chce
dziś jeszcze lepsze widoki.podwojna warstwą szadzi. A u was nie ma? Piękne takie widoki.ja też na taką zimę przystaje ale wiosny wypatruje
nawigatorka 11:07, 19 sty 2017

Mixtoorka napisał(a)

no dobrze, że siedzę, bo padłabym....
cóż wtedy rzec
nawigatorka 11:09, 19 sty 2017

magnolia napisał(a)

Oj, ludzie mówią różne rzeczy. Jesienią ktoś mnie pytał po co mam pole lawendowe, wymyślił w końcu że hoduję ją na sprzedaż kwiatów, po po co innego przecież. Zwykle jest tak, że ludzie nie widzą, nie widzą, a jak zobaczą to wtedy milczą- czasem pamiętają swoje komentarze wcześniejsze, a czasem znów bardzo się im podoba, tak że aż ich skręca.

Molinia KF jest świetna, ale lepiej by tam wyglądało coś bardziej pionowego, a ona ma fontannowy pokrój. O tej porze będzie już leżała raczej, czasem wcześniej nawet.
O transparent nie wiem więcej niż to co wyczytać można. Podejrzewam że będzie dłużej stała, ale pewnie nie tyle co trzcinnik, bo ten co roku do wiosny w pisonie, a z moliniami jest różnie. Pytaj Beaty.
I o wysokość kęp też.

Mój sporobolus gdzie?- pokażę go w sezonie, choć nadal niewielki będzie, jeszcze nie da efektu. Przy podjeździe, na tarasowej.

haha to konkurencję lawendowa Ci mogę w handlu robić gdy moje podrosną

Byś jednak trzcinnik zostanie i jux.kombinowac nie będę.,wasze lepiej molinie na trzcinnika wymienić niż molinie na molinie