Uwielbiam oglądać Twój ogród Navi.
Podziwiam Cię i Twego EM za pracowitość i konsekwencję. Ukojenie odczuwam patrząc na efekty Waszych działań, bo wszystko się pięknie dopełnia. Gratuluję.
PS. Mam berberysy i trzcinniki od 4 lat. Te drugie nigdy nie złapały rdzy. Jedyna trawa na nią cierpiąca to śmiałek darniowy. W tym roku działam z ekologicznymi opryskami roztworem tymolu i propionianem wapnia. Śmiałka też tym spryskuję. Może mu to pomoże.
seruo podglądamy się już trzeci rok? Dziekuje za te słowa. To ze my widzimy różnice to wiadomo ale ze i inni to tym fajniej uczymy się, eksperymentujemy, popełniamy błędy ale odnosimy małe roślinne sukcesy oby ich było jak najwiecej
Haniu czasem rycie w ziemi daje ukojenie, czasem gdy się kończy wreszcie ryć w ziemi a czasem patrzenie na ogród jeśli nie tylko nam to jakże to cieszy wątpliwości ma się często czy "wizja" ma seans szczególnie gdy poparta jest jedynie przeczuciem ale to chyba etap normalny
Nazwy oprysków o których piszesz nawet trudno mi przeczytać przyznam ze nie do końca mam dość determinacji by je stosować. Zobacze w praktyce jak będzie i kto wie może kiedyś z nich skorzystam