Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 13:13, 06 lip 2017

malkul napisał(a)
ja już drugi rok myslę ze wywalę ją. ale jedno ją jeszcze ratuje. : to że wiosna wygląda szybko i slicznie.

wczoraj plewiłam duże wsiane w pas obiedki masakra jakaś , juz kiedyś pisałam że nawet w kociej dupie się wysiewa.
i o hakone pewnie myslisz?
Sebek 13:14, 06 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
trzcinniki młode są bo nawet dwoch lat nie maj i sadzone chyba co 70 cm. W pasach sądziłam co metr. Ja nie lubie za gęsto.

Przy tej powierzchni ogrodu to zrozumiałe
malkul 13:23, 06 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
i o hakone pewnie myslisz?
ano
nawigatorka 13:40, 06 lip 2017

Sebek napisał(a)

Przy tej powierzchni ogrodu to zrozumiałe
to jego a drugie te przy domu to jedynie dwa rzędy. Co innego gdy w pasie jest ich 9
nawigatorka 13:44, 06 lip 2017

malkul napisał(a)
ano
kurcze teraz mam do myślenia
iwonkap 14:23, 06 lip 2017

nawigatorka napisał(a)

Ciesze się ze sienprzydalo hortkowa z linkami i druga z złamanej to chyba moje ulubione rabaty No i jeszcze rozplenice z rozchodnikami

która to ?
U mnie rozplenice nie chcą rosnąc, posadziłam w zeszłym roku i chyba im cos nie tak bo sa mniejsze od sadzonej w zeszłym roku seslerii jesiennej
sylwai 14:38, 06 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
dokladnie pamietam bo to było rok temu. Kupiłam bardzo tanie bo po 7 zł w szkółkach kórnickich.Chyba w max 2 litrowych doniczkach. Były okropne zwiędnięte, wybujałe i zaraz po kupnie je przycielam choc termin nie był odpowiedni. Teraz przycielam na wiosenno kolosy przynamnporosly i bardzo mnie to cieszy
Ps zwykle annabel

Dziękuję za info.ale pewnie tak tanio to nigdzie nie dostanę. jak mówisz że kupiłaś zabiedzone i po roku troskliwej opieki są takie piękne to bedę poszukiwać u siebie,bo mnie zachwyciły u ciebie i u Andżeliki,no i Madżenka też je ma
nawigatorka 14:52, 06 lip 2017

iwonkap napisał(a)

która to ?
U mnie rozplenice nie chcą rosnąc, posadziłam w zeszłym roku i chyba im cos nie tak bo sa mniejsze od sadzonej w zeszłym roku seslerii jesiennej
mialo być druga z annabel były wczoraj fotki z hameln i tawuła brzozolistna
nawigatorka 14:54, 06 lip 2017

sylwai napisał(a)

Dziękuję za info.ale pewnie tak tanio to nigdzie nie dostanę. jak mówisz że kupiłaś zabiedzone i po roku troskliwej opieki są takie piękne to bedę poszukiwać u siebie,bo mnie zachwyciły u ciebie i u Andżeliki,no i Madżenka też je ma
madzen ma strong. Szukaj tanich bo one się rozkrzewiaja po cięciu. Nie warto przepłacać
iwonkap 15:08, 06 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
rabata ma jakies 4x35 M. Metr na żywopłot grabowy a przed nim graby sadzone co 6 metrów pod nimi id a pomiędzy podwojne limki sadzone co 1,6 M i żywopłocik bukszpanowy. Są tam tez dosadzone od roku Jarzmianki ale jeszcze ich w tym roku nie widać

A do żywopłotu grabowego masz dojście z dwóch stron żeby go ciąć ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies