Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 23:36, 06 lip 2017

Pawlus napisał(a)
Łaaaał Jest bosko, wszystko tak idealnie do siebie pasuje, i ta biel elewacji dodaje dodatkowej elegancji.
lubie takie słowa kto by nie lubił dzieki
beata_m 12:11, 07 lip 2017

Byłam w raju .....
Figaro 14:43, 07 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
a co urlop blisko?

Twoje zdjecia i moje wczesniejsze doswiadczenia z ogrodem, tylko potwierdzaja to co odczuwam patrzac na miejsce wokol mojego domu. Biorac jeszcze pod uwage styl mojego zycia i obureczny wrecz sprzeciw robienia z siebie dobrowolnej kury domowej, jestem zdania ze ogrody typu im mniej tym wiecej, sa zgodne z moim postanowieniem i mottem zyciowym. A raczej mottem i postanowieniem.
O urlopach nie wspomne. Kiedys tesciowie zostawili ogrod pod opieka sasiadki, nas rowniez nie bylo. Ogrodu rowniez nie po 4 tygodniach bez wody. Jako ze tesciowa twarda i uparta kobieta, ku mojemu niepocieszeniu zalozyla ogrod od poczatku. I z tymi samymi bledami roslinnymi.
Figaro 14:47, 07 lip 2017

Miejsce milion dolarow.
nawigatorka 14:57, 07 lip 2017

Figaro napisał(a)

Twoje zdjecia i moje wczesniejsze doswiadczenia z ogrodem, tylko potwierdzaja to co odczuwam patrzac na miejsce wokol mojego domu. Biorac jeszcze pod uwage styl mojego zycia i obureczny wrecz sprzeciw robienia z siebie dobrowolnej kury domowej, jestem zdania ze ogrody typu im mniej tym wiecej, sa zgodne z moim postanowieniem i mottem zyciowym. A raczej mottem i postanowieniem.
O urlopach nie wspomne. Kiedys tesciowie zostawili ogrod pod opieka sasiadki, nas rowniez nie bylo. Ogrodu rowniez nie po 4 tygodniach bez wody. Jako ze tesciowa twarda i uparta kobieta, ku mojemu niepocieszeniu zalozyla ogrod od poczatku. I z tymi samymi bledami roslinnymi.
tyle ze ogrodu w stylu im mniej tymblepiej wymagajatylr samo jak nie więcej uwagi nasz był podlewamy mimo deszczu.
A style ogrodowe teściowych czasem bywają niereformowalne
nawigatorka 14:58, 07 lip 2017

beata_m napisał(a)
Byłam w raju .....
serio gdzie to?
nawigatorka 14:58, 07 lip 2017

Figaro napisał(a)

Miejsce milion dolarow.
buziaki
amelia_b 14:58, 07 lip 2017

ja na miejscu jestem i ogrodu prawie nie mam, padł mi tulipanowiec z niewiadomych przyczyn, najpierw mu wichura połamała wszystkie liście teraz usechł, grujecznik tez sie po wiosennych przymrozkach jeszcze nie podniósł
nawigatorka 14:59, 07 lip 2017

amelia_b napisał(a)
ja na miejscu jestem i ogrodu prawie nie mam, padł mi tulipanowiec z niewiadomych przyczyn, najpierw mu wichura połamała wszystkie liście teraz usechł, grujecznik tez sie po wiosennych przymrozkach jeszcze nie podniósł
o kurczę. Moje grujeczniki i tulipanowiec tez zmarzły ale odżyły. Może cos innego je dreczy?
Figaro 15:00, 07 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
tyle ze ogrodu w stylu im mniej tymblepiej wymagajatylr samo jak nie więcej uwagi nasz był podlewamy mimo deszczu.
A style ogrodowe teściowych czasem bywają niereformowalne

Dlaczego tak uwazasz, moglabys rozwinac te mysl ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies