Asiu czym pryskałaś bukszpany? Po powrocie zauważyłam, że i moje przybierają brązowy kolor... Lepiej popryskać zawczasu
... Wymieniłam turzycie cienista w podjeździe na seslerie jesienna. Turzyca trafiła do donic i kotłów.
foteczki zrób w wolnej chwili natchnienia jak ci sie widzi ta rumianka w donicy?
Dzięki - dzisiaj bee sprawdzac czy mam grzyba czy ćmę czy po prostu sucho było. WYBIERAM OPCJĘ 3- tzn. mam nadzieję
Wczoraj scielam lawendę. Niezły snopek z urobku dałoby się zrobić teraz będę nimi okadzac wiec pałac w ognisku. Ponownie, tym razem innym środkiem pryskalam Bukszpany zaatakowane grzybem i z radosciom odkryłam ze suche pędy maja drobne listki oby tak dalej Wymieniłam turzycie cienista w podjeździe na seslerie jesienna. Turzyca trafiła do donic i kotłów. Obiecałam sobie ze już nie tnę w tym roku żywopłotu i poczekam na sprzęt który mam zamiar kupić za rok ale cos mnie tknęło i chwyciłam za sekator i pocielam całe 80 metrow. A nie było łatwo bo ciasno wszędzie i dostęp kiepski. I pomyśleć ze rok temu świętowałam pierwsza gałązkę która przerosła płot. Teraz po cięciu żywopłot od siatki i tak wyższy o pół metra fajnie Obcięty żywopłot odsłonił chwasty pod nim... trzeba będzie posprzątać. I choc slonce swieci a w oddali nadal widać i słychać kombajny to w powietrzu unosi się już wyraźny zapach...No dobra będę delikatna... schyłku lata
Czyli cienista to klapa? Dobrze wiedzieć Ja dziś ciąłem i... tak, odkurzałem bukszpany Jutro im wleję signum w korzenie
Piekne trawy w tej szkolce
a tak na prawdę maja je w ofercie od niedawna. Ale za to w rozmiarze xxl.