Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Johanka77 22:05, 15 sie 2017

nawigatorka napisał(a)
Wczoraj scielam lawendę. Niezły snopek z urobku dałoby się zrobić teraz będę nimi okadzac wiec pałac w ognisku.

Ponownie, tym razem innym środkiem pryskalam Bukszpany zaatakowane grzybem i z radosciom odkryłam ze suche pędy maja drobne listki oby tak dalej

Wymieniłam turzycie cienista w podjeździe na seslerie jesienna. Turzyca trafiła do donic i kotłów.

Obiecałam sobie ze już nie tnę w tym roku żywopłotu i poczekam na sprzęt który mam zamiar kupić za rok ale cos mnie tknęło i chwyciłam za sekator i pocielam całe 80 metrow. A nie było łatwo bo ciasno wszędzie i dostęp kiepski. I pomyśleć ze rok temu świętowałam pierwsza gałązkę która przerosła płot. Teraz po cięciu żywopłot od siatki i tak wyższy o pół metra fajnie

Obcięty żywopłot odsłonił chwasty pod nim... trzeba będzie posprzątać.

I choc slonce swieci a w oddali nadal widać i słychać kombajny to w powietrzu unosi się już wyraźny zapach...No dobra będę delikatna... schyłku lata

No no! Też nie próżnowałaś!
leon60 22:11, 15 sie 2017

chyba tylko u mnie było lenistwo
nawigatorka 22:13, 15 sie 2017

patrycja napisał(a)
Dziękuje bardzo. Trochę czytania jest ale ile można znaleźć informacji jak na przykład ta o szkółce.Jeszcze raz dzięki.
jesli lektura na cis się przyda to fajnie szkółka bardzo porządna ale raczej nie wysyła
nawigatorka 22:14, 15 sie 2017

Johanka77 napisał(a)

No no! Też nie próżnowałaś!
e to tak miedzy nic nierobieniem którego było zdecydowanie najwiecej
nawigatorka 22:14, 15 sie 2017

leon60 napisał(a)
chyba tylko u mnie było lenistwo
zapewniam Cię ze i u mnie. W zasadzie dziś cis się ruszyłam a tak snuje plany jedynie len trwa
kasia_w 09:01, 16 sie 2017

Asia wczoraj przejechałem trasę byggosz-Wrocław. Miałam łzy w oczach na widok połamanych jak zapalki lasów w okolicy Gniezna .U Ciebie na szczęście dużo lepiej.Nic niecwiedzialam o tak wielkich zniszczeniach.byliśmy w głuszy 3 doby bez zasięgu, prądu i cieplej wody.telefony też w końcu padly
Johanka77 09:57, 16 sie 2017

nawigatorka napisał(a)
e to tak miedzy nic nierobieniem którego było zdecydowanie najwiecej

Skromniacha
AniMa 10:07, 16 sie 2017

Asiu czym pryskałaś bukszpany? Po powrocie zauważyłam, że i moje przybierają brązowy kolor... Lepiej popryskać zawczasu
nawigatorka 12:59, 16 sie 2017

kasia_w napisał(a)
Asia wczoraj przejechałem trasę byggosz-Wrocław. Miałam łzy w oczach na widok połamanych jak zapalki lasów w okolicy Gniezna .U Ciebie na szczęście dużo lepiej.Nic niecwiedzialam o tak wielkich zniszczeniach.byliśmy w głuszy 3 doby bez zasięgu, prądu i cieplej wody.telefony też w końcu padly
tak eM wczoraj wysyłał mi fotki z okolic gniezna a to jedynie 25 km od nas.
nawigatorka 12:59, 16 sie 2017

Johanka77 napisał(a)

Skromniacha
wcale nie. nadrabiam wszelkie zaległości np w czytaniu a ogród jedynie jest miejscem ich realizacji