Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 23:09, 12 kwi 2018

Sebek napisał(a)
Asia może uszczknij pare gałązek runianki i wsadz w wolne miejsca - efekt powinien być szybciej
sebek one maja dwa lata wiec zaraz będzie już Ok. Swat ugodzie temu taczkę rumianku wywaliła bo sadzic w nowe miejsce mi sie nie chciało ta da sobie rade. Bez obaw.
Kasiolaaa 07:11, 13 kwi 2018

Jezu drogi jak to wszystko slicznie czysciutko wyglada
07:24, 13 kwi 2018
nawigatorka napisał(a)
zalapane?

załapane jakąś zaraza albo grzybem ...całe brązowe albo plamiaste ...i wycinam jak leci potem cały rok sie jakos dobrze maja aby w zimie zmarnieć a juz mam kilka lat ciemierniki i co rok to samo wiec przyjełam ze tak musi być ..no i z tym zyje
nawigatorka 08:06, 13 kwi 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Jezu drogi jak to wszystko slicznie czysciutko wyglada
czysciutko? Cos ty. Wertykulator faktycznie trochę sprząta ale cudów nie robi
nawigatorka 08:07, 13 kwi 2018

eee_taam napisał(a)

załapane jakąś zaraza albo grzybem ...całe brązowe albo plamiaste ...i wycinam jak leci potem cały rok sie jakos dobrze maja aby w zimie zmarnieć a juz mam kilka lat ciemierniki i co rok to samo wiec przyjełam ze tak musi być ..no i z tym zyje
moje dwuletnie i na razie zdrowiutkich No ale rosną na wysokości 1,5 M to może przewiew maja i woda im nie stoi
BKosimkArt 09:04, 13 kwi 2018

Ale piękne ciemierniki, jednak te białe najładniejsze są, widoczne lepiej... ciekawa jestem jak się będą przebijać jak runianka porośnie... daje radę??
Magda70 11:04, 13 kwi 2018

nawigatorka napisał(a)
a nie jest?

Pewnie jeszcze jest...
ale pogadamy za 17 lat
nawigatorka 12:37, 13 kwi 2018

BKosimkArt napisał(a)
Ale piękne ciemierniki, jednak te białe najładniejsze są, widoczne lepiej... ciekawa jestem jak się będą przebijać jak runianka porośnie... daje radę??
runianka potrafi byc wysoka to fakt. ale mam nadzieję, ze dadzą
nawigatorka 12:37, 13 kwi 2018

Magda70 napisał(a)

Pewnie jeszcze jest...
ale pogadamy za 17 lat
moja droga nie możesz byc aż tyle starsza i czy ja juz mówiłam, ze nigdy młodsza niż teraz się nie czułam
Rojodziejowa 12:42, 13 kwi 2018

nawigatorka napisał(a)

O jak cudnie! U Ciebie te ilości to zawsze są hurtowe Już samo to wrażenie robi, a jeszcze jak tam to wszystko pięknie skomponowane to cóż innego można zrobić, jak się nie zawchwycać