nawigatorka
09:21, 06 lis 2015

Dziewczyny i chopaki
Jesli jeszcze mozecie patrzec na nazwe mojego watku w przypomnieniach to na fali dobrych rozmow chcialabym powrocic do drugiej rabaty jezowkowej. Licze tez na dzisiejsza wizyte Magnoli
Bedzie ona miala okolo 30x4 metry i bedzie biegla wzdluz ogrodzenia od wschodniej strony ogrodu.
Nizej akualny stan.
I schemat nasadzen
Po prawej
Serby (sa)
Miscant variegatus albo gracek
Hortensje annabell (sa ale male jeszcze)
Rozplenica hameln
Dodam ze nasadzenia z czesci z hortkami zakrecaja tak jak aktualnie rosnace serby.
Pojawilo sie kilka glosow o tym zroznicowaniu w rzedach nasadzen i przyszedl mi do glowy pomysl oddzielenia tych czesci np drzewem? Co myslicie.
Po lewej
Serby (będą)
Gracki/molinia kf
Jezowki white swan (sa ale male)
Slosownica lesna w dwoch rzedach
Jesli jeszcze mozecie patrzec na nazwe mojego watku w przypomnieniach to na fali dobrych rozmow chcialabym powrocic do drugiej rabaty jezowkowej. Licze tez na dzisiejsza wizyte Magnoli

Bedzie ona miala okolo 30x4 metry i bedzie biegla wzdluz ogrodzenia od wschodniej strony ogrodu.
Nizej akualny stan.

I schemat nasadzen

Po prawej
Serby (sa)
Miscant variegatus albo gracek
Hortensje annabell (sa ale male jeszcze)
Rozplenica hameln
Dodam ze nasadzenia z czesci z hortkami zakrecaja tak jak aktualnie rosnace serby.
Pojawilo sie kilka glosow o tym zroznicowaniu w rzedach nasadzen i przyszedl mi do glowy pomysl oddzielenia tych czesci np drzewem? Co myslicie.
Po lewej
Serby (będą)
Gracki/molinia kf
Jezowki white swan (sa ale male)
Slosownica lesna w dwoch rzedach