Jagodaa
10:59, 06 lis 2015
Jak mamy myśleć, to myślę, że ta rabata powinna mieć właśnie duże, wyraźne pola roślin, żeby jakoś zachować proporcje w tej wielkiej skali
(nic odkrywczego). Mocny, długi pas hortensji będzie fajny. Osobiście nie mam miscanta V, ale zastanawiam się, czy z dużą ilością białych kwiatów taka bardzo świecąca na biało trawa będzie dobrze wyglądać. Mnie się on podoba, gdy na jego tle jest coś ciemnozielonego (np cis pięknie wygląda), a anabelki mają jasne liście.
Jeżówek też będzie musiało być naprawdę duuuużo i molinii też.
Fajnie byłoby złapać perspektywę w stosunku do całości ogrodu i usytuowana względem domu, tarasu.
Ja np mam takie skrzywienie, że lubię wszystko w ogrodzie ogarniać wzrokiem, w przeciwieństwie do miłośników tajemniczych zakątków, nie wiem jak Ty
.
Szczerze Ci zazdroszczę działań i z przyjemnością śledzę dyskusję. Fajnie się złożyło, bo mam czas
.

Jeżówek też będzie musiało być naprawdę duuuużo i molinii też.

Fajnie byłoby złapać perspektywę w stosunku do całości ogrodu i usytuowana względem domu, tarasu.
Ja np mam takie skrzywienie, że lubię wszystko w ogrodzie ogarniać wzrokiem, w przeciwieństwie do miłośników tajemniczych zakątków, nie wiem jak Ty

Szczerze Ci zazdroszczę działań i z przyjemnością śledzę dyskusję. Fajnie się złożyło, bo mam czas