Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Madzenka 15:08, 11 lis 2015

Ja od poniedziałku jadłam Wasze rogaliki. Kurierem mi przesłali i mamy chłopaka w pracy z Poznania o imieniu Marcin imieniny jego świętowaliśmy. Pyszne!
Jagodaa 15:34, 11 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

Milo ze przylecialas.a ja oczywiscie wiem bo u Ciebie jestem i rabate sledze
A ja mysle.jak pozyskac np 500 sztuk molini na to moje przyszle pole trawiaste oczywiscie w super cenie

Przy tylu sztukach musiałabyś chyba wejść w kontakt z jakimś producentem i hurtowo zamówić .

Ja mam pomysł na obsadzenie ok 15m2, więc max ze 130szt. Też sporo, jak na miesce, które mi jeszcze zostało . Pies będzie niepocieszony...
nawigatorka 15:50, 11 lis 2015

Madzenka napisał(a)
Ja od poniedziałku jadłam Wasze rogaliki. Kurierem mi przesłali i mamy chłopaka w pracy z Poznania o imieniu Marcin imieniny jego świętowaliśmy. Pyszne!

Juz w Janinie mozna je podobno dostac wszedzie. Tylko warszawiacy nie chca wierzyc ze kosztuja 40 zl za kilogram a to podobno my oszczedni
nawigatorka 15:53, 11 lis 2015

Jagodaa napisał(a)

Przy tylu sztukach musiałabyś chyba wejść w kontakt z jakimś producentem i hurtowo zamówić .

Ja mam pomysł na obsadzenie ok 15m2, więc max ze 130szt. Też sporo, jak na miesce, które mi jeszcze zostało . Pies będzie niepocieszony...

Niesamowita odmiana w tydzien.trawa z bagien robi furore. Jak Ty planujesz 130 na 15 m2 to mi 500 nie wystarczy

A czy mi sie wydaje czy Ty fk planujesz?
Jagodaa 15:59, 11 lis 2015

bardziej KF, mogłam przesadzić, bo policzyłam sadzone co ok 30cm, a to może być mało, już Ole pytam, co ile sadzić.

Odmiana, bo dokładniej się jej przyjrzałam i ma liście ok. Wcześniej, gdy ją widywałam miała takie połamane, kępy były "nieporządne". W tym roku mało się interesowałam ogrodem, cały wolny czas zabierało podlewanie, codzienne , a w sumie teraz dopiero częściej się ją spotyka no O.
nawigatorka 16:26, 11 lis 2015

Jagodaa napisał(a)
bardziej KF, mogłam przesadzić, bo policzyłam sadzone co ok 30cm, a to może być mało, już Ole pytam, co ile sadzić.

Odmiana, bo dokładniej się jej przyjrzałam i ma liście ok. Wcześniej, gdy ją widywałam miała takie połamane, kępy były "nieporządne". W tym roku mało się interesowałam ogrodem, cały wolny czas zabierało podlewanie, codzienne , a w sumie teraz dopiero częściej się ją spotyka no O.
widzialam Twoje pytanie u Oli.Ona ma chyba na mijanke.
Mysle ze co 50 cm gdy sadzi sie je na wiekszej powierzchni i wlasnie na mijanke to wystarczy.
Co do podlewania to ja troche podlewalam recznie,troche nawadnianiem ale chyba za malo.za rok sie poprawie
Sebek 16:32, 11 lis 2015

Rogala jeszcze nie miałem okazji zjeść... 5 zł za sztukę mnie ciut przeraza
nawigatorka 16:43, 11 lis 2015

Sebek napisał(a)
Rogala jeszcze nie miałem okazji zjeść... 5 zł za sztukę mnie ciut przeraza

To i tak dobra cena
nawigatorka 17:46, 11 lis 2015

Sobie i innym ku pamieci - za rok nie tylko mi sie przyda
http://trawyozdobne.com/trzeslice/120-trzeslice.html
leon60 17:50, 11 lis 2015