Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

siakowa 10:08, 15 gru 2015

lindsay80 napisał(a)
kurcze to muszę rozważyć temat suszarki, też nie cierpię tego kurzu z ubrań w pralni.
A to suszarkę łączy się z pralką?

noo już po pytaniu asi myślałam że ja coś żle robie że mi się kurzy z ubrań na suszarce
lindsay80 10:08, 15 gru 2015

Kuba napisał(a)

Nie, suszarka może stać w dowolnym miejscu

teraz cene sprawdziłam tego modelu co Gosia poleca... heh będzie to musiało poczekać i do tego czasu muszę informacje pozbierać żeby dobrze eMowi uargumentować dlaczego warto to cudo kupić.
nawigatorka 10:11, 15 gru 2015

Bylam w Janinie po codzienne sprawy.karpia nie lubie wiec nic nie bedzie w necie

Dzis pierwszy raz w zyciu bez dziecka bo mlodsza zaczela we wtorki do klubiku dla dzieci chodzic.sama w domu!

Slucham wlasnie na TVN o przyjazniach z forum

Ja jakas ograniczona jestem bo kurzu od prania nie widze.susze pranie w lazience corek,ktora jeszcze nie jest uzywana bo bateri i toalety brak.ale kiedys bedzie tam lazienka (oby szybko) i miejsca na suszarke zabraknie. Wieszania tez nie znosze.

O istnieniu suszarek wiedzialam ale nigdy nie myslalam o nich chyba nawet minuty.oswieccie mnie: ile trwa takie suszenie? To pranie na prawde jakos wyglada?

Dziewczyny podkrzesajcie choinke i sie wszystko zmiasci u mnie pod choinka bu sie zmiescilo ale w domu gdzie to ustawic...
lindsay80 10:12, 15 gru 2015

siakowa napisał(a)

noo już po pytaniu asi myślałam że ja coś żle robie że mi się kurzy z ubrań na suszarce

ja mam pralnie malutką i tak zawsze jest co odkurzać.
A w ogóle pranie to u mnie słaby temat, czasami uprane rzeczy czekają ponad tydzień zamin zostaną wpakowane we właściwe miejsce.
amelia_b 10:13, 15 gru 2015

nawigatorka napisał(a)
Bylam w Janinie po codzienne sprawy.karpia nie lubie wiec nic nie bedzie w necie

Dzis pierwszy raz w zyciu bez dziecka bo mlodsza zaczela we wtorki do klubiku dla dzieci chodzic.sama w domu!

Ja jakas ograniczona jestem bo kurzu od prania nie widze.susze pranie w lazience corek,ktora jeszcze nie jest uzywana bo bateri i toalety brak.ale kiedys bedzie tam lazienka (oby szybko) i miejsca na suszarke zabraknie. Wieszania tez nie znosze.

O istnieniu suszarek wiedzialam ale nigdy nie myslalam o nich chyba nawet minuty.oswieccie mnie: ile trwa takie suszenie? To pranie na prawde jakos wyglada?

Dziewczyny podkrzesajcie choinke i sie wszystko zmiasci u mnie pod choinka bu sie zmiescilo ale w domu gdzie to ustawic...
ciesz się żeś sama w końcu odetchniesz trochę, pralnię mam wiec suszyc mogę sobie do woli małą bo 2,5 m na 2 m ale jest, kurzu tez nie widać
siakowa 10:14, 15 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

taki duży dom i nie masz miejsca? a gdzie będziesz pranie wieszać jak córki będą mieć już łazienke?
Kuba 10:15, 15 gru 2015

siakowa napisał(a)

bieżnik masz z reguły na srodku chyba ze szerszy ale to już prawie obrus

A coś innego? Co w ogóle u was leży na stole?
siakowa 10:17, 15 gru 2015

lindsay80 napisał(a)

ja mam pralnie malutką i tak zawsze jest co odkurzać.
A w ogóle pranie to u mnie słaby temat, czasami uprane rzeczy czekają ponad tydzień zamin zostaną wpakowane we właściwe miejsce.

ja albo mam za dużo rzeczy może...ale zanim dwie suszarki się wysuszą to prania które czeka już się robi taka górka że się w koszach nie miesci....
siakowa 10:18, 15 gru 2015

Kuba napisał(a)

A coś innego? Co w ogóle u was leży na stole?

nic bo mam stary stół na nowym będą pewnie podkładki. a co Ci podkąłdki przeszkadzają?
nawigatorka 10:18, 15 gru 2015

siakowa napisał(a)

taki duży dom i nie masz miejsca? a gdzie będziesz pranie wieszać jak córki będą mieć już łazienke?

On wcale nie jest duzy.jeszcze nie wiem gdzie bede wieszac.moze kupie suszarke.ale dlaczego to takie cholernie drogie! Moze ktos ma dobra pralke z suszarka to przy ewentualnej wymianie by mozna rozwazyc.na dwie rzeczy miejsca nie mam raczej.