Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

amelia_b 19:00, 21 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Z naszymi corkami to jeszcze kilka sprzatan po drodze nas czeka.ale tam nie siegaja
Ja na całym dole mam styropian, przyszły mi meble do sypialni,em od 17 skręca szafkę nocną
Magda70 19:01, 21 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

AlKa,Amelio,Kasiu dziekuje! Jeszcze moj okap tak czysty nie byl i pachnie jak pupa niemowlecia

aż tu czuć jak pachnie
nawigatorka 19:02, 21 gru 2015

amelia_b napisał(a)
Ja na całym dole mam styropian, przyszły mi meble do sypialni,em od 17 skręca szafkę nocną

Taki balagan to przyjemnosc
nawigatorka 19:03, 21 gru 2015

Magda70 napisał(a)

aż tu czuć jak pachnie

Prawda?
inag 19:04, 21 gru 2015

nawigatorka napisał(a)
A ja nie lubie takiego nadmiaru w jedzeniu i "wpychania"goscia wszystkiego. A tez jest to u naszych rodzicow standardem. Wole rozsdnie i z logika.dlatego lista moich potraw juz zamknieta ale tez mam stadko do wykarmienia.
A nie lubicie przygotowac "po swojemu" jesli jestescie u siebie?

Ja też nie lubię wpychania i dlatego nauczyłam się asertywności
Na codzień przygotowuję wszystko po swojemu a w Święta lubię pójść do dziadków gdzie spotyka się cała rodzina i po prostu jeść na co mam ochotę. Moja mama i babcia doskonale gotują i choćbym niewiem jak się starała to ich nie zagnę w kuchni.
nawigatorka 19:12, 21 gru 2015

inag napisał(a)

Ja też nie lubię wpychania i dlatego nauczyłam się asertywności
Na codzień przygotowuję wszystko po swojemu a w Święta lubię pójść do dziadków gdzie spotyka się cała rodzina i po prostu jeść na co mam ochotę. Moja mama i babcia doskonale gotują i choćbym niewiem jak się starała to ich nie zagnę w kuchni.

Moja Mama powiedzmy wyszla z wprawy a gotowanie Tesciowej nie jest w moim guscie.ja lubie niebanalne polaczenia,dobre produkty,szybka obrobke i staram sie ciągle cZegoś nowego uczyc.pytanie gosci: pyszne zrobilam prawda? Nie jest w moim stylu. A na brak pochwal i tak nie narzekam.ale czasem chetnie zjadlabym cos dobrego w roli goscia wiec zazdroszcze
inag 19:18, 21 gru 2015

W sekrecie Ci powiem, że tak jak uwielbiam swoją teściową (równa babka naprawde) to jej kuchnia też jest delikatnie mówiąc nie w moim guście (dobrze,że u siebie tego nie piszę bo jeszcze kiedyś by przeczytała)
Sebek 19:36, 21 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

AlKa,Amelio,Kasiu dziekuje! Jeszcze moj okap tak czysty nie byl i pachnie jak pupa niemowlecia

Ja to tak wnioskuję, że nie wiesz kto to Anthea Turner Od niej znam ten sposób i myślę, że dziewczyny też Wyszło pięknie
Ensata 19:38, 21 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Tak cos kiedys pisalam ale nie pamietam gdzie wiec napisze jeszcze raz: do warzywnego wywaru dodaje: surowe grzyby b podsmarzone na masle z cebula,oraz grzyby suszone,ugotowane i zmiksowane na gladko z woda w ktorej sie gotowaly. Doprawiam i na koniec dodaje ubita na sztywno kremowke z odrobina soku z cytryny i podaje z grzankami. Bulionu nie moze byc za duzo bo zupa ma miec konsystencje kremu z plywajacymi w nim swiezymi grzybami.ubita smietana daje lekko musujaca,puszysta konsystencje.
Powiedz Ty mie jeszcze skad Ty bierzesz grzyby surowe?????Mrożone tak, czy pieczarka? Ale bym zjadła jaką grzybową. U mnie barszcz. Mam już zakwas, chyba z 2 tydzień, tak że pózniej to pare sekund roboty. Ale uwielbiam grzybową. Niestety u mnie nikt oprócz mnie nie je.
Ensata 19:39, 21 gru 2015

nawigatorka napisał(a)
dziewczyny napar imbirowy to jedynie pomarańcze, cytryny i imbir w plastraczh+miód+wrzątek - nic wyszukanego - piłam ostatnio w restauracji (swoją drogą ze słoików z uszkiem nad zakupem których myslę) i to pyszne, proste i z zdrowe a i świąteczne

Zakupy właściwie juz mam, M posprzata i dziecmi będzie ode mnie kijem odganiał to dam rade nie jest tego tak duzo. robiłam juz większe menu

a za oliwkę dziekuję zaraz ide polerować oj ja niedokształcona
Poka gdzie słoiki widziałas? tez chce