Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 07:45, 22 gru 2015

Konieczki napisał(a)
Asia to u Ciebie czy u Kokosi była tarta z kapustą? Znalazłam resztę przepisów ale tego ni cholerki znaleźć nie mogę.
Jak się ładnie uśmiechnę to dostanę?
Ja dziś zakupy czynię i raz a dobrze mam kupić o niczym nie zapomnieć

Prose bardzo tak ladniecsie usmiwchasz
http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/wigilia/tarta_z_kiszona_kapusta_grzybami_zurawina/przepis.html
Myślisz ze da sie zrobic tak zakupy? Trzymam kciuki
amelia_b 07:46, 22 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Po prostu nalezy wypolerowac nalezy stal oliwka i juz.chyba
byle nie za dużo oliwki dzień dobry
iwka 07:56, 22 gru 2015

A mi kiedyś tesciowa jak nie bardzo mogłam sprzątać przyjechała i oliwka wysmarowala czarne karnisze. Myślałam ze zejdę normalnie, ale tak je potem wypucowala ze pięknie blyszczaly i o dziwo kurz nie osiadal jakoś mocno.
Kasya 08:01, 22 gru 2015

Na wigile w naszych domach będzie menu ogrodowiskowe
Kawa 08:09, 22 gru 2015

dzień dobry
kapusta z żurawiną brzmi fajnie szkoda że nie mogę jeść kapusty bo bym spróbowała
u mnie to raczej tak tradycyjnie
karp, uszka barszcz pierogi kluski z makiem karp, pstrąg (bo mąż nie lubi karpia) nic takiego nowatorskiego, bo raczej by się to nie przyjęło u mnie jeżeli chodzi o jedzenie to większość tradycyjnie woli
nawigatorka 08:13, 22 gru 2015

Iwcia napisał(a)
Witaj Asiu.Znam ten numer z oliwką ale przepis na krem grzybów normalnie spowodował u mnie ślinotok. Muszę go wypróbować. U mnie tylko ja lubię nowości kulinarne a goście wolą tradycje. No i nie poszalejesz

Kto gotuje ten rzadzi a tak powaznie to ja bez nowosci kulinarnych w zyciu bym umarla.zawsze gdzy robie cos nowego dl gosci najpierw testuje.mam spory segregator w podrukowanymi przepisamu.a vrzybowa to przecie tradycyjna zupa
nawigatorka 08:13, 22 gru 2015

amelia_b napisał(a)
byle nie za dużo oliwki dzień dobry

Co by na kotlety nie kapalo
nawigatorka 08:15, 22 gru 2015

iwka napisał(a)
A mi kiedyś tesciowa jak nie bardzo mogłam sprzątać przyjechała i oliwka wysmarowala czarne karnisze. Myślałam ze zejdę normalnie, ale tak je potem wypucowala ze pięknie blyszczaly i o dziwo kurz nie osiadal jakoś mocno.

Teraz sobie przypomnialam ze rodzice mieli czarna mebloscianke i tez oliwka ja zmarnowali ale to juz grubsza sprawa byla
nawigatorka 08:15, 22 gru 2015

Kasya napisał(a)
Na wigile w naszych domach będzie menu ogrodowiskowe

Oby wszystko smakowalo
nawigatorka 08:18, 22 gru 2015

Kawa napisał(a)
dzień dobry
kapusta z żurawiną brzmi fajnie szkoda że nie mogę jeść kapusty bo bym spróbowała
u mnie to raczej tak tradycyjnie
karp, uszka barszcz pierogi kluski z makiem karp, pstrąg (bo mąż nie lubi karpia) nic takiego nowatorskiego, bo raczej by się to nie przyjęło u mnie jeżeli chodzi o jedzenie to większość tradycyjnie woli
ale co to znaczy tradycyjnie?
Wiesz ja wczoraj rozmyslalm nad ta tradycja i nawet M zapytalam bez czego kulinarnie nie wyibraza sibie wigili i chyba my tak do konkretnych dan przywiązani nie jestesmy.raczej bym powiedziala ze tak globalnie traktujemy ze powinny byc;grzyby,kapusta,ryby... ale interpretacja juz dowolna.przeciez nawet karp karpiowi nierowny.