Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

amelia_b 15:48, 23 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Odzczedz biedaka.daj mu rózge jako ostrzeżenie
trzeba by było miotłe
Madzenka 15:49, 23 gru 2015

Ciesze sie z tych naszych wspólnych świat.
Uwielbiam ten czas i wcale mnie nie przeraża ilość przygotowań, z tym wieksza przyjemniscią czytam ,z e lubisz ten czas. Kocham świeta i bedę się cieszyc nimi mimów wszelkiego narzekania wkoło i sporów politycznych. Mój dom moja oaza i spokoj. To czas dla naszych bliskich
Ściskam mocno Asiu bo pewnie zaraz wpadniemy w wir przygotowań i nie bedzie czasu pograndzić
nawigatorka 16:42, 23 gru 2015

amelia_b napisał(a)
trzeba by było miotłe

nawigatorka 16:47, 23 gru 2015

Madzenka napisał(a)
Ciesze sie z tych naszych wspólnych świat.
Uwielbiam ten czas i wcale mnie nie przeraża ilość przygotowań, z tym wieksza przyjemniscią czytam ,z e lubisz ten czas. Kocham świeta i bedę się cieszyc nimi mimów wszelkiego narzekania wkoło i sporów politycznych. Mój dom moja oaza i spokoj. To czas dla naszych bliskich
Ściskam mocno Asiu bo pewnie zaraz wpadniemy w wir przygotowań i nie bedzie czasu pograndzić

U mnie wir przygotowan kreci sie powoli.i staram sie tak wszystko planowac by nie dac sie wkrecic w trend by wszystko bylo szybko,duzo na maksa.choc caly czas gdzies wokol i z tylu glowy siedzi cos co chcialoby ustapic i sie poddac temu.ale staram sie z roku na rok byc w tym wszystkim madrzejsza i znalezc miedzy grzybowa a sernikiem cos dla siebie.
amelia_b 17:37, 23 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

U mnie wir przygotowan kreci sie powoli.i staram sie tak wszystko planowac by nie dac sie wkrecic w trend by wszystko bylo szybko,duzo na maksa.choc caly czas gdzies wokol i z tylu glowy siedzi cos co chcialoby ustapic i sie poddac temu.ale staram sie z roku na rok byc w tym wszystkim madrzejsza i znalezc miedzy grzybowa a sernikiem cos dla siebie.
mnie też ogarnął jakiś już spokój,zostało mi dzieci po kąpać,podłogi po zrywać ale ja nic nie piekę,nic nie gotuję
Sebek 17:41, 23 gru 2015

Ja właśnie usadzilem się w kanapie po całodniowym sprzątaniu Choć jakoś mega zmęczony nie jestem, a nawet wziąłem udział w akcji "nablyszcz podłogi dla Jezusa"

Co chcesz robić z poroza? Bo mam na stanie takie wieeelkie i tylko mi zawadza
nawigatorka 18:55, 23 gru 2015

Sebek napisał(a)
Ja właśnie usadzilem się w kanapie po całodniowym sprzątaniu Choć jakoś mega zmęczony nie jestem, a nawet wziąłem udział w akcji "nablyszcz podłogi dla Jezusa"

Co chcesz robić z poroza? Bo mam na stanie takie wieeelkie i tylko mi zawadza

Serio? Chce powiesic na kominku.myslalam o jednej sztuce tak asymetrycznie powieszonej ale dwa tez by nie zginely
Sebek jakby Ci zawadzalo to przygarne z checia i wdzięcznością daj znac na priv jak to widzisz.
Jesli masz jakies malutkie to tez mialabym wobec nich plan.
A moze masz jakas fotke?
nawigatorka 18:55, 23 gru 2015

amelia_b napisał(a)
mnie też ogarnął jakiś już spokój,zostało mi dzieci po kąpać,podłogi po zrywać ale ja nic nie piekę,nic nie gotuję

Czyli sie obijasz
amelia_b 20:39, 23 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Czyli sie obijasz
E tam jutro dopiero,dziś jadę jeszcze po ciasto,mam być o 21 u kuzynki
nawigatorka 20:49, 23 gru 2015

amelia_b napisał(a)
E tam jutro dopiero,dziś jadę jeszcze po ciasto,mam być o 21 u kuzynki

Jade po cisto? Nie masz za dobrze?