Eeee tam, na trzepaku dasz radę
Aniu, nakazuję nadal dbac o twoje zielone, na czymś trzeba oko zawiesić, zwłaszcza, że ostatnio taki marazm jakiś na forum
Kobieto-Babciu z gumy pozdrawiam
Cudny masz ogród z kazdego miejsca fotografowany....a trumna to złe skojarzenie.....nie jest przecie taka kolorowa.....chyba, że zakręconego ogrodnika
Fajnie, podoba mi sie..... ale muszę mieć ognisko tam gdzie mam.. nie mam gdzie już go przesiudać Ognisko jest nieruszalne..
I mam 3 kolumnowe jabłonki ozdobne Apollo..
I dam Ci foto inne jak to wygląda.. by nie było oderwane od reszty.. dobrze kombinujesz
Róże są do posadzenia ponownie. Wyjście z rabatą do tyłu nie chodzi w rachubę, to już i tak minimalna odległość od ogniska.
Czerwone drzewo rośnie w rogu szklarni, jeszcze małe ale urośnie.. ma zasłonić słupa w oddali .. widoczny z tarasu.
Dużych drzew już nie chcę... mam i tak ich dużo i liście mnie jesienią doprowadzają do szału.. tych co naleci mam już dość.. co najwyżej wąski iglak.
Możesz kombinować z placem do przodu. Wiąz jest do włączenia w rabatę kamienną razem z kamieniami. Bo obkaszanie kamieni i wiąza z gałęziami na ziemi też doprowadza do szału.
mam watpliwość ... czy to drzewo to akurat trafiony pomysł? ... trzeba by zdjęcie rabaty zrobić razem z katalpą ...nie z góry ...bo nawet T. wczoraj powiedział ....z góry ładnie widać...szeroko ...ale ogród wygladą sztucznie.
co do wody ...przy 30m3 to bym nie jęczała na 10-15 arów działki!