Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Pszczelarnia 10:10, 27 gru 2015

Zastanawiałam się co to za dyskoteka? Dobrze, ze tak się skończyło. Teraz tyko wietrzyć i wietrzyć.
Gardenarium 11:03, 27 gru 2015

Długo będzie się wietrzyło Przerobiłam kiedyś takie coś. Kucharki z nas podobne

Instagram Ogrodowiska
Mala_Mi 12:17, 27 gru 2015

Jeszcze raz dziękuję za wizytę na wątku w którym nic kompletnie się nie dzieje.
Ozdób brak, inspirujących wnętrz i choinki też brak.
Prace ogrodowe wstrzymane.. dziś pogoda wiosenna, ale głupio latać po ogrodzie i grzebać. Jedynie co to lotosy wyeksmitowane z kałuży i eMuś rozmontowuje pompy. Od jutra zapowiadają już na minusie i to przez kilka dni.. Róż nie kopczykuję, jak padną to trudno.. i tak mnie denerwują.

Święta z Muminkami zakończone...

Jeszcze przeżyć okres sylwestrowo-noworoczny.. i będziemy odliczać do wiosny

Dobra wiadomość.. dzień będzie coraz dłuższy

sylwia_slomc... 12:25, 27 gru 2015

Już się doczekać nie mogę
hanka_andrus 13:53, 27 gru 2015

Aniu, z optymizmem przez okienko wyglądam, mimo deszczu co siąpi!
Mróz jakoś sobie obłaskawić muszę, rękawiczki i czapka uszanka w pogotowiu!

Miłego dnia.
malkul 15:11, 27 gru 2015

Dobra wiadomość wprawiłam mnie w wyśmienity humor
Aniu -juz nei wchodź do kuchni lepiej
całuski dla warjatki
Gabriela 16:01, 27 gru 2015

Ania, ty przypaliłaś i dla mnie to jest "tylko", bo ja w w pierwszy dzień świąt, dwa litry pysznego, rybnego rosołu wylałam na blat, kuchnię i siebie. Aż się poryczałam ze złości i sprzątałam toto przez godzinę, nie mówiąc o wietrzeniu.
Jak nie ma choinki, jak renifer wisi na choince?
ewsyg 17:49, 27 gru 2015

Aniu, zajrzyj do mnie. Mam tam dla Ciebie "wspomnienia"

Taki prezencik świąteczny i noworoczny
Mala_Mi 20:36, 27 gru 2015

Gabriela napisał(a)
Ania, ty przypaliłaś i dla mnie to jest "tylko", bo ja w w pierwszy dzień świąt, dwa litry pysznego, rybnego rosołu wylałam na blat, kuchnię i siebie. Aż się poryczałam ze złości i sprzątałam toto przez godzinę, nie mówiąc o wietrzeniu.
Jak nie ma choinki, jak renifer wisi na choince?

Jakoś natchnienia na Forum nie mam... gdzie nie zajrzę to ten sam zestaw życzeń..
Wiem ile czasu nawet ten sam zestaw zajmuje i doceniam to.. ale jak co roku przeczekuję ten okres

Na szczęście moi najbliżsi wiedzą że kuchnia to nie moja bajka Ale tym razem nawet ich zaskoczyłam.. bo co można przypalić w jabłkach i budyniu!!!

Choinka jest.... tylko taka co to nie ma czym się chwalić.. co roku taka sama zresztą. Napisałam że choinka co nie nadaje się do żadnych inspiracji..

Za to jak stwierdziła rodzina.. było swojsko i nie sztywno.. przestawienie jakiegokolwiek elementu nie burzy koncepcji, układu i harmonii. Plama na obrusie nie jest powodem do tragedii.. Muminkowe rzeczy komponują się wszędzie

A choinka musi być.. bo u mnie Mikołaj przychodzi pod choinkę z prezentami I był
Tak się teraz staramy na Mikołaja, że sikamy od dziś do nocnika ... bo Pan M przychodzi tylko do grzecznych dzieci

hanka_andrus 22:03, 27 gru 2015

Kompozycje kolorystyczno-ustawne były i u mnie zaburzone, i nawet dojście do choinki nieco utrudnione. Ale, że młódź już po po szkołach i przedszkolach wytresowana, to i nie bała się tego M-pana.
Pod kolące igły śmiało nurkowali i worki z prezentami szybko opróżniali.